La Vaslui Un pisoi de la liberali, pus de PSD „să prindă şoareci” la alegeri

Traseismul continuă să înflorească. Viceprimar PNL, bun de primar pentru PSD. Viceprimarul municipiului Vaslui, liberalul Lucian Branişte, a fost validat, sâmbătă, în cadrul Şedinţei Biroului Permanent al Organizaţiei Municipale a PSD Vaslui, candidat al PSD pentru funcţia de primar la alegerile locale din luna iunie.

„Ca urmare a rezultatului sondajului realizat în municipiul Vaslui, în care vasluienii au avut posibilitatea să îşi exprime opţiunile de vot, s-a validat candidatura lui Lucian Branişte la funcţia de primar al municipiului Vaslui pentru alegerile locale din 9 iunie. Suntem deschişi şi receptivi la dorinţele şi problemele expuse de dumneavoastră. Orice construcţie politică, care are drept scop şi obiective specifice bunăstarea vasluienilor şi dezvoltarea municipiului Vaslui, reprezintă un semn de maturitate asumată şi integrată la nivel de administraţie publică locală. Împreună vom construi o echipă puternică, o echipă reprezentativă pentru interesele dumneavoastră, o echipă care să găsească soluţiile optime dezvoltării oraşului”, se arată într-un mesaj transmis pe pagina de Facebook a Organizaţiei Municipale a PSD Vaslui.

După ce iniţial s-a anunţat că viitorul candidat pentru fotoliul de edil al municipiului Vaslui va fi stabilit în urma unui sondaj în care se vor afla patru social-democraţi, în respectivul sondaj a rămas doar managerul Spitalului Judeţean Vaslui, Ana Rinder de la PSD, şi a fost inclus şi viceprimarul PNL Lucian Branişte. Preşedintele interimar al PSD Vaslui, Adrian Solomon, a spus că ceilalţi trei pesedişti care ar fi urmat să fie incluşi în sondaj, fostul viceprimar al municipiului Vaslui, Daniel Neacşu, administratorul judeţului, Valeriu Caragaţă şi directorul DGASPC Vaslui, Dragoş Cazacu, s-au retras din cursă.

PSD-istii au anunţat în cursul săptămânii trecute că şi actualul primar al municipiului Bârlad, liberalul Dumitru Boroş, va candida la alegerile locale din partea PSD.

Referitor la candidaturile liberalilor pe listele PSD, Adrian Solomon a precizat că „nu e importantă culoarea pisicii, ci e important ca pisica să prindă şoareci”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. Îl analizez doar pe baza de inițială pronumelui, nu găsesc datele personale online. Inițială pronumelui, e obsesia pentru care trăiește, e practica pe care o menține în viața, inițială îi e partener in absolut tot și în ce acționează! Inițială e ‘L’, care în numerologie înseamnă cifra 3, mincinos notoriu, niciodată nu recunoaște propriile minciuni, e omul care face orice prin alții chiar șantajandu-i sau turnandu-i pentru a-i distruge. E valabil pentru toți cu cifra 3 inclusiv în calculul datelor personale. Sa continuam, omul se echilibrează precum vampirii din resursă vitală și orice resursă de la ceilalți, îi folosește că pe șosetă. P.s. am citit că nu mai exista organizații liberale in acest județ, sediile, unele au sigle PSD, altele sunt închise pentru închiriere pe model ALDE in orice afacere, sau, doar pentru maturat in sediul gol, dar vor încasa gras din bugetul statului pentru sediile de partide chiar daca au închiriat spațiul pentru o perioadă. Halal metoda pe care, justiția nu o contesta. Deh, e înființat Partidul Comasaților Români politic, un fel de FSN in anii care trăim.

  2. ”PNL – un magnet al lichelelor care n-au incaput prin PSD, un soi de fanarioti care se dovedesc inca si mai prosti si corupti ca pesedistii, iar asta chiar e o performanta.”(A.Popescu)

  3. Toti liberalii adevarati parasesc scarbiti peneleul creat de Iohanis si apoi distrus de Mandolina. Dintr-un partid NATIONAL a devenit un partid regional ardelenesc populat majoritar cu fostele slugi al lui Petrov. Aceasta facatura trebuie sa dispara definitiv.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.