Un politician suedez vorbește despre Swexit

Suedia va trebui să ia în considerare părăsirea UE dacă vetoul UE va fi ridicat, a declarat Charlie Weimers, membru al partidului de dreapta suedez, Sweden Democrats, și membru al Parlamentului European din Suedia.
„UE este un proiect politic care se îndreaptă într-o direcție greșită…  Ca și doctorul Frankenstein, federaliștii UE vor să creeze ceva perfect. În schimb, ei creează un monstru.  Cer un Swexit imediat (ieșirea Suediei din UE – ed. ),” a spus Weimers, citat de ziarul suedez Aftonbladet.
 Politicianul spune că intenționează să ceară ieșirea Suediei din Uniunea Europeană în cazul în care puterea de veto, conform căreia toate țările trebuie să cadă de acord asupra deciziilor, este abolită în UE.
Radio Sputnik a raportat că, potrivit liderului partidului Patrioților Francezi, Florian Philippot, Franța și alte țări trebuie să părăsească Uniunea Europeană.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 8

12 Comentarii

 1. Votul e cea mai sigura si cea mai legala solutie pentru a ucide…De aceea Votul ucide de 100 de ori mai mult decat Dictatura….In epoca moderna, dictatorii Lenin si Stalin au ucis mult mai putin decat Democratiile cu care s – au confruntat…Stiu ca propaganda a zis invers…dar a mintit…Solutiile lui Lenin si Stalin erau bune pentru oameni si se puteau aplica pasnic… Dar Democratiile au aruncat contra lor Armatele din 20 de Tari ale lumii…Normal ca confruntarea s – a lasat cu milioane de morti….A u castigat Lenin si Stalin pentruca au avut mult mai multi adepti..asta a fost realitatea.
  .

 2. Dreapta din Olanda vrea NE-EXIT…Vad ca si dreapta suedeaza…Culmea, eu sunt stanga dar vreau RO – EXIT…..UE nu e altceva decat reluarea a Monarhiei austro-ungare care nu avea pamant dar avea Alesi care proveneau din tarile posesoare de pamant….Ocupa si stapanea pamanturile altora prin Alesii de la parlamentul de la Viena. Smecheria mai tinea si azi daca nu venea Revolutia rusa de la 1917.

 3. Păi ursula, urmașă a bețivanului junker au sfecli-o intr-un hal dezgustător. Au promis pace și prosperitate , iar acu ai război și crize economice in europa. e o diferență care ar trebui să-i alarmeze in primul rând pe ei… dar frumoșii lobbiști ai UE sunt de partea războiului și promit lu bufonul ukran nazist susținere necondiționată pentru cât au nevoie, chiar de foarte probabișl după alegerile de la anul america intoarce spatele ukranului, iar europa rămâne in război cu rusia.. Merită ?? Cine sunt boii care astea le vor ??

 4. Cand corabia se va sparge si va intra apa toti vor fugii ca sobolanii. Deocamdata Franta si Germania profita de colonii. Si tarile mici trimit sclavi pe plantatie. Un cataclism care va aduce foamea sau un razboi mondial va sparge cocina evvreiasca.

 5. UE, cu datoriile pe care le are si dezastrul la care-a adus economiile si, pe cale de consecinta, bugetele tarilor membre, e-oricum pe moarte. Aud ca motorul ei, Germania, ar fi, din cauza Ucrainei si a SUA (ultimele, compromitând Nord Stream 1 si 2) în pragul falimentului. Francezul Philippot: cauza secesiunii lui de actualul RN, partidul lui Marine le Pen-Jordan Bardella, e Frexit-ul, pe care, cu câtiva ani în urma, îl sustinea si FN (actualul RN). MLP, însa, renunta la el, din motive electoraliste. Philippot îsi fondeaza, asadar, propriul partid care, dupa stiinta mea, se autofinanteaza, si-n conditii convenabile.
  convenabil. Ultimul, fata de MLP, având si-un canal youtube si participând la dezbateri si pe alte canale youtube frantuzesti. Practic si la obiect.

 6. Normal ! Americanii l-au assasinat pe Olof Palme pentru ca dorea Suedia in UE shi pe Anna Lindh pentru ca dorea aderarea Suediei la moneda Euro. Cei care conduc acum Suedia stiu bine ca Americanii ii pot assasina shi pe ei daca e cazul.

 7. Daca europenii acceptau cererea lui Putin, ca Rusia sa intre in UE, totul era sa fie bine. Dar, USA nu a permis asta si in schimb a facut ca nemtii sa devina stapini. Adica cei care au omorit peste 40 de milioane de europeni si declarau, explicit, ca europenii ne nordici sint o raza inferioara razei germane, acums ii controleaza. In aceste conditi sa continui in UE e curata nebunie.

 8. Nu domnule Weimers, aparatcicii bruxellezi nh vor să creeze ceva perfect ci un monstru.După chipul și asemănarea lor.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.