Un producător de prăjituri deschide o nouă fabrică la noi

Aceasta include o hală de producţie modernă, camere frigorifice de ultimă generaţie, spaţii de depozitare şi…

De (I.R.)
Un producător de prăjituri deschide o nouă fabrică la noi

Aceasta include o hală de producţie modernă, camere frigorifice de ultimă generaţie, spaţii de depozitare şi…

Producătorul de prăjituri Senneville, business antreprenorial lansat în Timişoara, a anunţat deschiderea oficială a fabricii de deserturi refrigerate de la Călan, judeţul Hunedoara, investiţie totală de 4 milioane de euro.

”Producătorul de prăjituri Senneville, business antreprenorial lansat în Timişoara, anunţă deschiderea oficială a fabricii de deserturi refrigerate de la Călan, judeţul Hunedoara, o investiţie care marchează o nouă etapă în producţia alimentară românească. Noua fabrică Senneville reprezintă o investiţie complexă, în valoare totală de 4 milioane de euro, desfăşurată pe un teren de aproximativ 6.000 metri pătraţi, cu o unitate construită de aproape 2.000 metri pătraţi”, transmite compania.

Aceasta include o hală de producţie modernă, camere frigorifice de ultimă generaţie, spaţii de depozitare şi logistică la standarde europene.

Investiţia a fost realizată din fonduri proprii ale companiei Senneville, finanţare bancară şi din fonduri europene accesate pentru linia de echipamente tehnologice, prin Programul Tranziţie Justă, alături de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest).

Capacitatea de producţie de la Călan este triplă faţă de unitatea anterioară din Timişoara, iar numărul de angajaţi din noua fabrică se ridică la 50 în prezent. Compania Senneville are în total 70 angajaţi. Principalele roluri ale echipei Senneville din fabrica de deserturi refrigerate sunt operatorii de pe liniile automatizate de coacere şi glazurare, specialiştii în mixare şi tehnologii alimentari şi personal de control calitate.

“Când România construieşte, retailul câştigă. Noua fabrică de la Călan este esenţială pentru atingerea capacităţii maxime a gamei refrigerate şi consolidează prezenţa Senneville în retailul modern din România. În plus, avem nevoie de investiţii noi în unităţi de producţie în domeniul alimentar pentru reducerea dependenţei de importuri. Echilibrarea deficitului comercial import-export reprezintă una dintre cele mai mari nevoie structurale ale economiei româneşti”, a declarat David Alb, CEO Senneville.

Distribuie articolul pe:

8 comentarii

  1. Senneville vinde prajituri de mai mult de 5 ani in zona Banatului.
    Nu va mai excitati degeaba cu Soros etc

    1. Or fi pregatite cu faina aia revolutionara din gandaci?

    1. Le poti tine la frigider un an si apoi le servesti musafirilor prostindu-i ca sunt proaspete. Sa le manance inventatorii lui Sorosh.

  2. Aiurea. O luna-doua, ca sa ademeneasca lumea, vor face produse corespunzatoare calitativ. DUpa aceea, ca de obicei la mai toate afacerile din Romania, dupa luna de miere vin anii de fiere: vor baga toate porcariile, toti colorantii si toate E-urile in niste expiraciuni cu denumiri pompoase, sa abata atentia de la salmonella si klebsiella din ele.
    Nu exista firma sa nu fi procedat asa in Romania. Sat fara caini.

  3. De aici, de la prăjituri, începe refacerea economiei românești. Vor apărea sau se vor redeschide combinate metalurgice, fabrici de mașini unelte, combinate chimice, școlile-i vor învăța ceva folositor pe elevi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.