Un recidivist care se dădea jurnalist, arestat. ”Mă numesc Badea Traian…”

Un individ recidivist, care pretindea că este ziarist  a fost arestat preventiv pentru înşelăciune.

Este vorba de Sorin Traian Badea, care a fost condamnat în trecut pentru fapte asemănătoare.

Mă numesc Badea Traian Sorin (…) M-am întâlnit cu cineva şi mi-a dat nişte bani, să-i fac rost de nişte bonuri”, le-a spus el poliţiştilor.

Individul este acuzat  că a  păcălit mai multe persoane din anturajul unor primari, cărora le-a promis bonuri de combustibil „la preţ redus”, în schimbul închiderii unor „anchete jurnalistice”.

„În urma mijloacelor de probă administrate, s-a reţinut că inculpatul, folosindu-se de numele false ‘Sorin Constantin’ şi ‘Sorin Rotaru’, dar şi de calitatea mincinoasă de jurnalist în cadrul Jurnalului Naţional, a indus în eroare mai multe persoane, promiţându-le achiziţia la un preţ redus a unor bonuri de combustibil, determinându-le pe persoanele vătămate să achite sume de bani ce reprezintă contravaloarea a 21 de bonuri de carburant, fără să le remită un astfel de bon”, susţin procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1.

”Jurnalistul” era de  la un ziar central din Capitală şi pregătea articole compromiţătoare despre oamenii din anturajul edilului.

De regulă, oameni de afaceri sau angajaţi din primării acceptau să cumpere bonuri de combustibil „la preţ redus” de la falsul jurnalist.

Individul a fost prins de poliţişti, imediat după o asemenea „tranzacţie”, în geanta sa fiind găsită suma de 1.850 lei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

4 Comentarii

 1. „pentru fapte asemănătoare”
  -mai interesant e cazul diliului ce imita voce de femeie
  si cere bani,
  nu cersheste,
  pretinde ca e femeie de succes,femeie in pozitie de putere:
  nu stim care e mai „periculos din puct de vedere social”!

 2. Asta-i Badica Traian, care s-a sculat mai an. A aparut la arat dupa ce a trecut vremea Plugusorului. MaRog.

 3. si? e mai nasol ca toti astia care se dau drept jurnalisti in rromania sunt recidivisti…

 4. @Ghro „si? e mai nasol ca toti astia care se dau drept jurnalisti in rromania sunt recidivisti…”

  -jurnalistu Coroiu-Cristoiu
  il baga pe blog pe ji’dovu Froim Bernard,
  jurnalistul cu genocidu din ’89:
  nu li se prescrie la niciunul!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.