Un român, cel mai bun chef bucătar din Italia

Richard Abou Zaki marchează reușita a unui bucătar român de excepție, la un eveniment de prestigiu, care a avut loc acum două zile, în cadrul celei  de-a 17-a ediție a galei dedicate excelenței în arta gastronomică de la Milano.  Un eveniment foarte important, dedicat celor mai buni bucătari.

În cadrul acestui eveniment critici culinari de renume și proprietari de restaurante cu trei stele Michelin au declarat un bucătar român drept cel mai bun bucătar din Italia.

Lucru excelent pentru reputația țării.

Richard Abou Zaki, jurat în emisiunea Chefi la Cuțite de la Antena 1, a câștigat premiul pentru cel mai bun chef din Italia.

Acesta nu este singurul premiu câștigat de Richard, deoarece cheful a primit o stea Michelin pentru restaurantul sau, Retroscena, la numai opt luni de la inaugurare și a fost distins cu premiul ”Inovația anului” în urmă cu două luni, în cadrul galei Identità Golose.

România are și bucătari buni, Richard este doar un exemplu.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

7 Comentarii

  1. Cam rom chaces socheres acest mare bucatar ,Bravo lui SLAVA INDIA

  2. Dupa nume, asta este roman sadea, din mosi stramosi! Am spus chestia asta ca sa aiba si curcile de ce sa rada.

  3. majoritate a romanilor calificati si harnici lucreaza in afara tarii. Am ramas cu bugetarii, pensionarii si politicienii care ne mint si dirijaza. Si cu jumatate din copiii, fara de care nu vom avea viitor.

  4. Da asta.i Chef de Chef și pe deasupra are un caracter de zahar și e un galantom cu clasa .RESPECT RICHARD !!!🤗

  5. Richard Abou Zaki? bucatar…roman…? wow… vezi reclamele acelea corporate (alacarefura) care sustin „bucataria romaneasca si rebelii din ea”…acolo mai sunt romani, da. prin „filme”…

  6. Cum te cheamă, pui de dac? Richard Abou Zaki. Chef. De chef. Cu Salam. De vară.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.