Un român vrea să ceară azil politic în Rusia

Un brasovean originar din comuna vasluiană Berezeni sustine cã va cere azil politic în Rusia, supărat pe o hotãrâre a Tribunalului Vaslui, unde a ajuns împreună cu fratii săi, pentru împărţirea unei mosteniri, relatează vremeanoua.ro.

„Voi merge sã cer azil politic în Rusia, poate cã acolo va fi înteles. Cred cã asta se si urmãreste în tara noastrã. Sã ne distrugã pe toti si sã ne transforme în sclavi, prietenii nostri americani. Pe ei i-au asteptat, ani de zile, bunicii si strãbunicii nostri, dar degeaba. Au venit acum doar sã ne distrugã. Inclusiv cu decizia aceasta a instantei si cu problemele iscate de modul în care a fost redactatã decizia. Stiu cã fratele meu asteaptã, cu nerãbdare, sã intre în posesie si sã vândã în speranta cã îsi va tine femeia alãturi, mai ales cã l-a amenintat cã-l va pãrãsi pentru un bãrbat mult mai tânãr ca el. Asa cum am mai spus, mie nu îmi trebuie nimic. Vreau doar sã pot veni, din când în când, la casa pãrintilor mei si sã îmi vãd meleagurile natale», a declarat, printre altele, Viorel Cusai.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 12
Author

23 de Comentarii

 1. in fine, s-a spart ghiata cu asta.
  axon,pulian ionescu,navrapescu ,alti prostaci troli,ce mmai asteptati?Valea!

 2. Sint convins ca exista in conjunctura actuala in care vedem cu totii cum si-au batut joc de tara asta si de oameni occidentalii destui ro mani care si-ar dorii la fel ca acest Viorel Cusai.A nu se uita ca in perioadele cind Rusia avea puterea in Romania ,asa cum o au acum americanii,tara noastra era intreaga avind toate bogatiile ei neatinse si nevindute strainilor,romanii aveau toti un loc de munca sigur si erau in tara lor si lista ar fi destul de lunga comparativ cu toate nenorocirile si dezastru care exista la ora actuala cind sintem sclavii americanilor.

 3. daca femeia lui l-a amenintat, deja, ca se duce cu unul mai tanar (deci exista deja posibilitatea relatiei sau chiar se intampla ha!) ce-l mai intereseaza sa vanda terenul…? este evident ca femeia ii declara fatis ca nu-i vrea decat eventuala avutie…de ce ai accepta sa traiesti langa o asemenea persoana…? daca cere azil in rusia…obtine terenul acolo? :)) fara cap si coada… este plina lumea de carcase…

 4. Ăsta e prost de rage! Pentru ce vrea azil politic în Rusia? Crede că la ruși va găsi mai multa dreptate?! Cazul lui nu are nicio legătură cu politica sau opiniile lui politice!
  Oricum, la cit e de (editat) se poate duce direct în prima linie pe frontul din Ucraina, liniștit! 😂 Acolo va ajunge, cum probabil a ajuns și alt deștept care lauda Rusia: unul Ruslan Munteanu de prin Tulcea, care se jura că îmi trimite postări sa vad cît de dezvoltată e infrastructura rusă!

 5. @ Dan Doran 14:32
  Și Urcacii tot pe colinele din jurul BahmutZului, de unde-i toacă pe Rușii din oraș ?
  Mai sunt Rușii pe-acolo ? măR🤣g
  ●)RumburKK- StatMajoriZdu GărZilor PATRIOTice Tulcene -RumburKK(●

 6. Du-te ma, ca te imbraca Putin si te incalta gratis si o sa ai pamant destul sa te ingroape in Ucraina……[Rumburak]

 7. Toată figura e aiurea-n tramvai.O fufa care roade buzunarul unui netot cu care se judecă frate-su pe ideea c-ar vrea când și când să-i facă o vizită că dacă dacă nu, se duce la putinică să-i zică ăla vreo două, că altă treabă n-are.Și în toată halimaua asta cu o jigodie și doi netoți, un special jamanfișist ia bani de țigări de la netotul unu că să de-a casa la jigodie în chelălăielile netotului doi care de-abia acum începe să vadă în ce lume trăiește.În toată halimaua există și un netot 3 care s-ancurcat cu jigodia.Zici că ești în America, nu alta…

 8. ue si nato = 1.000.000 de ori URSS , cu relele dar si cu bunele de atunci, care totusi ne-a lasat sa ne dezvoltam , ue si nato= au „ras” tot ce a muncit poporul roman timp de 50 de ani si suntem sclavi ai strainilor ; acum mergem tot inanite pentru ca se vede ca tot inainte rea mai bine .

 9. Nu e nimic de mirare! După roomanizarea si sifonarea Moldovei, oamenii s-au refugiat unde mai era de trăit. Speranțele lor au fost spulberate și la Brașov, unde tot n-au scăpat de bramburaci. Alternativa este Rusia.

 10. Omul nu trebuie blamat, problema e prezentată pe scurt! La câtă justiție de acest fel se face in acel judet inca din 2004, ar trebui că cel puțin 1/2 din cei care au avut procese pe rol în acel judet cu mutari în Vrancea că e regional pe alese, nu la Iași că așa trebuia, obligatoriu la Vrancea, la comanda fara drepturi respectate deposedatului, ar trebui să rămână zona goala de cetățeni sau, plina de ruși care sa le facă dreptate. Oare cine vorbește de extremism că practica și implicare, nu cumva e guvernele care te forțează să devii extremist sa îți faci singur dreptate?!

 11. Meargă. Sa-si ia toată familia cu el. Toate loazele analfabete . Sa o invite și pe Sosoaca sa le arate drumul. Doamne,cât de idioții sunt unii. A,este vorba de Vaslui? Este ceva normal :))))

 12. Siberia-i mare.Este loc pentru toţi.S-a mai fost în Siberia şi era al naibii de bine.De asta mulţi nu s-au mai întors.Le putrezesc trupurile prin gropi comune neştiuţi şi fără măcar o cruce la cap.

 13. ”Un român vrea să ceară azil politic în Rusia.”

  Referitor la cum si cine judecă dosare la noi, poate conationalului nostru ii va fi mai bine in Rusia. Candva, ca sa intri la Fac.de Drept trebuia sa invingi vreo 10-11 concurenti. Astfel in justitie ajungea floarea, spuma, ajungeau cei mai buni. Azi……….judecatorul intreaba daca mortul e in sala. Aici e problema.

 14. E bine. Cu siguranta, rusii ii vor rezolva cazul. Merita sa ceara azil politic in Rusia. S-o ia si pe nobila doamna Sosoaca, sa i-o ofere lui Putin si, in felul asta, Sosoaca sa se vada tarina. Mama, ce-as mai rade!!!…

 15. ii fericesc pe rusi dar niciunul nu emigreaza la ei. Vor lenea comunista dar bunurile occidentale. Sunt curios, merge cu Lada sau Popeda? Se imbraca in rubasca tesuta sau in haine din vest?

 16. maxtor: da…imi cer scuze pentru „natangeala”: nu am citit articolul complet de pe vremeanoua.ro. sotia fratelui decedat, obtine o cota-parte din cota de mostenire ce i se cuvenea acestuia (si nu mai mult de atat), si in functie de ceilalti mostenitori rezervatari: copiii defunctului. partile se pot intelege doar prin partaj, iar decizia instantei, asa cum sustine executorul (cel corect) nu poate fi pusa in aplicare…trebuie sa faca contestatie la executarea pe care al doilea executor incearca sa o porneasca … rusia sigur nu il poate ajuta… este un dosar care poate dura inca 10 ani (pe putin), daca reuseste sa conteste executarea si intoarce judecata pentru hotarare neclara – specific hotararilor instantelor din ultimii 20 ani…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.