Un tramvai de la Astra „botezat“ Nicu Alifantis, la Brăila

Primarul Brăilei Marian Dragomir  a anuntat că unul dintre cele opt tramvaie noi care vor ajunge la Brăila produse la Astra Vagoane Arad va purta numele artistului brăilean Nicu Alifantis.
„PRIMA VESTE BUNĂ CU TRAMVAIE NOI:
– încă 8 tramvaie noi
– tot cu fonduri europene
– produse tot în România la Astra Arad
– identice cu cele două deja aflate în trafic”, a transmis edilul.
„CELE 8 TRAMVAIE NOI VOR PURTA NUME ȘI SE VOR ALĂTURA MARILOR PERSONALITĂȚI Ana Aslan și Maria Filotti.
CUM SE VOR NUMI?
• Hariclea Darclee
• Panait Istrati
• Mihail Sebastian
• Johnny Răducanu
• Fănuș Neagu
• Nică Petre
• Tramvaiul care va ajunge în luna august, de Zilele Brăilei, se va numi NICU ALIFANTIS. Am luat această decizie cu acordul maestrului !!!
În plus, vom prezenta brăilenilor o surpriză pregătită deja cu cel care este un artist complet și cetățean de onoare al Municipiului Brăila.
• Numele celui de al 10-lea tramvai îl stabilim împreună cu brăilenii. Urmează !!!
A DOUA VESTE BUNĂ este că lucrările sunt avansate și noile tramvaie din imagini vor circula, începând din august, de la Bd. Independenței, Calea Galați și până în Parcul Monument… Apoi continuăm reabilitarea altor străzi cu linie de tramvai!,”, a mai arătat primarul.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Ioana Radu 8535 Articole
Author

7 Comentarii

 1. -uite bă că nu mai vine Johnny Răducanu
  il astept degeaba!

  e troc/trafic CU MORTI,
  e pe bani publici!

 2. si in Bucuresti Ioana Radu,
  Ioana Radu a fost o cântăreață română de muzică populară și romanțe. A fost sora cântăreței Mia Braia și a doua femeie motociclist din România

 3. „Fanus” va sari de pe linie,drept in gard. Mai potrivit era „Tudose”.

 4. Primarul va cere ca tramvaiele astea sa fie vopsite in culorile Ungariei asa cum a ordonat Nicusor pentru cele comandate pentru capitala pentru a-i jigni pe bucuresteni? In Braila circula tramvaie de peste o suta de ani dar niciodata vopsite in verde si alb.

 5. O fi Alifantis vreun ocult? Doar nu ziceau tramvaiului pe nume de actor, artist nebagat in fratie.

 6. Vă vin tramvaie noi. E un lucru rău? Că am fost la Brăila de 3 ori cu tramvaiul și doar calul în față îi mai trebuia.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.