Despre traficului de persoane se învață la școală. Unde? Când?

Peste 500 de poliţişti şi elevi ai şcolilor de agenţi de poliţie au fost instruiţi, în perioada septembrie – octombrie 2023, în domeniul traficului de persoane, în cadrul unui proiect în care Poliţia Română colaborează cu specialişti ai Biroului de Securitate Diplomatică din cadrul Departamentului de Stat al SUA.

Direcţia Pregătire Profesională, împreună cu poliţişti specializaţi din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi specialiştii Biroului de Securitate Diplomatică, a organizat, în perioada septembrie – octombrie 2023, mai multe sesiuni de instruire a poliţiştilor şi elevilor şcolilor de agenţi de poliţie, pe dimensiunea combaterii traficului de persoane, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, vineri, AGERPRES.

Activitatea a fost desfăşurată în perioada septembrie – octombrie 2023, cu poliţişti din cadrul mai multor secţii de poliţie din municipiul Bucureşti şi din judeţele Constanţa şi Cluj, cu poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj, precum şi cu elevi sau poliţişti aflaţi la cursuri de formare iniţială la şcolile de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi „Septimiu Mureşan” Cluj – Napoca.

Acest parteneriat aduce beneficii formării profesionale, din perspectiva dezvoltării competenţei, pentru realizarea misiunilor profesionale. Astfel de parteneriate cu Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti – Biroul de Securitate Diplomatică vor fi valorificate şi în viitor, reprezentând una din constantele dezvoltării instituţionale”, arată sursa citată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

 1. Problema e alta.Cand o persoana vine și îți declară că e victima și după constatare se demonstrează că e așa,agresorul trebuie pedepsit drastic cu închisoare 10 ani cu executare și daune morale foarte înalte.Sa vedem cine își mai permite sa profite de slaniciunile celor vulnerabili.In schimb legile sânt permisive iar poliția e vândută iar victima pote scăpa doar daca se sinucide sau iese neom.Propun că persoane serioase de buna credința💪🦾 sa facă acte de caritate👹☠️🔨⛏️🗡️🏑cu cei nevoiași 😁😉

 2. Nu numai: traficul de organe sau tratamente cu ovule pentru profitorii din tzari, mai ales din din tzara sfanta,ca acolo nu au voie. Copii vor fi transformatzi daca nu in transplant organe in ieniceri cu LGBDT cu steag natzional de cur cur beaux din aceiashi tzara, care este a 3-a fortza mondiala in domeniu. Asta datorita Rabyiilor lor ce practica din tata in fiu, ca sa nu mai vorbim de exemplare celebre ca Marx, Engels, Lenin, samd. Ghisheftul asta vine de acolo, ca doar Nostra labus cu ka laba lui nu era prost sa prezica acest adevar. Ca sa para mai ceva ca altceva ashtia din Parlament, care au fost shi ei „vandutzi” ca altzii, ne baga invatzatura lor de ghettou mult iubit, cum a facut Zoe Petre, shi mai recent fufa de la invatzamant cu HO, greu de digerat, mai ales de parintzi, dar daca se dau bani la copii de analfabetzii mult doritzi, care de fapt sunt banii mamaligarilor noshtrii de la Buget, poate se vor inchide ochii. Somn ushor, shi nu te trezii din somnul cel de moarte, dorit de banditzii tai de tirani.
  O zi buna.
  Con
  P.S. Situatzia este aceiashi in Ukraina, Bulgaria, R.Moldova, etc…

 3. Con spune:
  04 NOV. 2023 LA 6:42
  Nu numai: traficul de organe sau tratamente cu ovule pentru profitorii din tzari, mai ales din din tzara sfanta,ca acolo nu au voie. Copii vor fi transformatzi daca nu in transplant organe in ieniceri cu LGBDT cu steag natzional de cur cur beaux din aceiashi tzara, care este a 3-a fortza mondiala in domeniu. Asta datorita Rabyiilor lor ce practica din tata in fiu, ca sa nu mai vorbim de exemplare celebre ca Marx, Engels, Lenin, samd. Ghisheftul asta vine de acolo, ca doar Nostra labus cu ka laba lui nu era prost sa prezica acest adevar. Ca sa para mai ceva ca altceva ashtia din Parlament, care au fost shi ei „vandutzi” ca altzii, ne baga invatzatura lor de ghettou mult iubit, cum a facut Zoe Petre, shi mai recent fufa de la invatzamant cu HO, greu de digerat, mai ales de parintzi, dar daca se dau bani la copii de analfabetzii mult doritzi, care de fapt sunt banii mamaligarilor noshtrii de la Buget, poate se vor inchide ochii. Somn ushor, shi nu te trezii din somnul cel de moarte, dorit de banditzii tai de tirani.
  O zi buna.
  Con
  P.S. Situatzia este aceiashi in Ukraina, Bulgaria, R.Moldova, etc…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.