Unde își va ascunde Ucraina avioanele F-16?

În următoarele săptămâni, forțele armate ucrainene vor primi peste 60 de avioane F-16 din Belgia, Danemarca și Olanda. Piloții ucraineni sunt antrenați pentru aceste avioane în Europa (inclusiv în România) și în Statale Unite.

Însă liderii occidentali și cei din Ucraina se tem că aceste avioane for deveni repede ținta atacurilor ruse, înainte chiar ca ele sa poate fi folosite în misiuni de luptă. ”Ucraina ar putea ține unele avioane F-16 pe care urmează să le primească de la aliații vestici în baze din străinătate, pentru a le proteja de loviturile Rusiei”, a spus un ofițer de rang inalt din Ucraina, Serhii Holubțov, citat de Associated Press. ”Un anumit număr de avioane vor fi găzduite în baze aeriene sigure din afara Ucrainei, unde să nu fie lovite de Rusia”, a spus el. El a mai spus că aceste avioane ar putea fi folosite pentru antrenarea piloților ucraineni și vor reprezenta o rezervă, în cazul în care avioanele din Ucraina ar fi doborâte sau ar trebui reparate. ”În acest fel, vom avea mereu o flotă operațională care să corespundă numărului piloților noștri. Daca sunt mai mulți piloți, atunci vor mai multe avioane în Ucraina”,  spus Holubțov.

De la începutul războiului, președintele Volodimir Zelenski a cerut Vestului să ”închidă cerul Ucrainei”, să instituie o zonă de excludere aeriană. Avioanele F-16 au fost solicitate de Ucraina tocmai cu acest scop, ca o alternativa după ce Vestul a refuzat să instituie o zonă de excludere aeriană, fapt ce ar fi dus la riscul unor confruntări aeriene directe cu aviația rusă. Însă, chiar înainte ca avioanele să ajungă in Ucraina, oficialii ucraineni sugerează că o parte dintre ele vor fi ascunse în alte state.

Ofițerul ucrainean nu specificat în ce țări ar putea fi găzduite avioanele F-16 ale Ucrainei. Bazele aeriene din Polonia și România, unde sunt antrenați piloții ucraineni, pot fi vizate în acest scop. Însă există riscul ca ele să fie vizate și de loviturile Rusiei. Oficialii de la Kremlin, inclusiv președintele Vladimir Putin, au avertizat că Ruia poate lovi bazele aeriene, inclusiv din afara Ucrainei, de unde sunt lansate atacuri asupra forțelor ruse. În 2023, Putin a declarat: ”Dacă avioanele se află în baze din afara Ucrainei și sunt folosite în luptă, va trebui să vedem unde și cum să lovim aceste arme care sunt folosite împotriva noastră”. Putin a mai declarat că aceasta ”generează un pericol ca NATO să fie atrasă și mai mult în conflict”. Putin a mai amintit că avioanele F-16 pot transporta și rachete cu focoase nucleare. Astfel, avioanele și bazele străine în care se află pot deveni ținte legitime.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 10

47 de Comentarii

 1. Ghici ghicitoarea mea? Unde drac sa ascunzi avioane de lupta capabile sa transporte rachete cu focos nuclear? Va fi tinta cu rachete nucleare rusesti locatia de unde decoleaza. Ivan nu stie daca sunt incarcate cu rachete nucleare.

 2. Păi bre,. Dacă niște avioane pleacă de pe baze străine pentru a ataca rusia, după tine ce inseamnă asta ?? Nu ești de fapt țintă, nu te expui ? Știe rusul cum că pilotul e ukran sau e romîn ?? NU știe.. Dar știe că a plecat din romania. Ergo, unde crezi că vine boamba ??

 3. Din seria: Va dam F16, gratis, dar le tineti la noi in hangar, sa nu ni le dati inapoi zgariate cand nu veti mai exista !

 4. Mai bine in Ucraina … ca daca le ascund in Romania risca sa nu mai gaseasca din ele, dupa citeva zile, decit citeva suruburi si o mina de piulite …

 5. Cat timp le tin in tara X nu e o problema. Dar daca vor decola sa zicem din tara X si vor ataca rusii vor implica direct tara X in razboi. Rusii vor vedea pe radare ca avioane decolate din X ataca fortele lor si eventual se retrag tot in tara X. Si cum fiecare raspunde de ce se intampla in tara sa, va insemna ca tara X a intrat de facto si iure in razboi cu rusii. Si va urma riposta.

 6. „mishteaux (sub ochii lor , TATA LOR ) � spune:
  21 SEPT. 2023 LA 5:08
  BIDEN e OUT ! NULANDIERII sunt in sfarsit invinsi … in USA vor mai fidoar din inertie pana la prapastia nulandiera !
  Poate era mai bine daca nu vedeam DRONA care oricum nu a fost a rusilor 🙁 !
  Chiar nu-mi place ca mi se-mplinesc „prophetiile” …
  Pe unde vor mai intra ARME in UCRAINA dezaramata daca polonezii 🙁 SURPRIZA-prostilor 🙁 nu va mai permite tranzitul pe la ei !
  ATENTIE … la mega-scandalul din GERMANIA in OCTOMBRIE (=inca nu stiu ce-i asteapta 🙁 )
  (ISREALUL e NEUTRU intre rusi si ucrani ! Prea multi evrei INCA mai traiesc in RUSIA ! )
  SHALOM !”

 7. Avioanele treimise de occidentali Ukrainei ,ar trebuii sa stationeze in Ukraina si in nici-un caz in alte tari .Ce se incearca acum cu aceste avioane care vor stationa in alte tari europene ,dupa care sa decoleze spre Ukraina pt. a lupta inpotriva rusilor ,aduce un mare risc tarilor care permit asa ceva .Sa fiti siguri ca Putin nu va mai ramane atit de calm si indiferent ca pana acum si asta va fi declansatorul unui razboi in care Romania va fi inplicata.

 8. Pot sa-si pastreze F-16, Mirage-2000, etc. în parcare unde vor, dar daca decolează pentru război de pe teritoriul altui stat, este logic ca statul respectiv este în război direct cu Rusia.
  Este posibil ca acest scenariu va fi folosit sa se implice România în conflictul militar, așa se va plăti si comisionul/șpaga pentru job-ul visat de Iohannis.

 9. Eu spun că cel mai sigur este la București, un hangar mare lîngă palatul Parlamentului rușinii naționale, altul, tot încăpător, in piața Victoriei, cu catering asigurat de la guvernul de lalagii siniștri și oligo de peste drum. Da doamne!

 10. Vor pati cu F16 ca si cu Abramsurile si Leoparzii.Asta este o fantasmagorie ca si aia timp de 3 ani cu spalatul de paini de zeci de ori pe zi.Nu mai e nici un Leopard in lupta.Razboiul s-a sfarsit exact in prima jumatate de ora cand rusii au trecut cu armata in Ucraina banderasa.Ca Ucraina normala este ruseasca nicidecum evreiasca.Rusia trebuie sa tina de la Vladivostok pana la Nistru si gata cu razboiul inutil in care se macelaresc milioane de oameni.Pe partea kolhoznica pot sa puna romanii si alti nebuni bombe nucleare una langa alta murind de foame.

 11. se liciteaZă premiul pentru primul F-16 ce va ara deZinvolt terenurile agricole mănoase din UrcRuina ale lu’ BlackRock, Cargill etc.
  Aka PROTECTOR Rat’sChild, măR🤣g …
  ●] pitiKK- răsKrăKănat -pitiKK [●

 12. Măi să fie, grea ghicitoarea asta cu ascunsul avioanelor. Mai grea decât aia cu ,,mânăstire într-un picior, ghici ciupercă ce-i”. Unde ar putea să le ascundă Eroii? Să le ducă în Polonia? Nici vorbă, mai degrabă în Insulele Feroe. Oare prin România? Asta niciodată, mai sigur prin San Marino. Dacă nici ziariști de la noi, care știau tot ce gândește și ce face Putin, dar acum habar nu au unde va pitula Zdrelensky avioanele, e clar că orcii n-au cum să se prindă … Slava!

 13. Tarile care ar accepta sa gazduiasca avionae F16 care sa atace inseamna ca doresc sa intre direct in razboi. A crede ca s-ar intampla altceva este un semn de cretinism avansat.

 14. Ukraineenii au trimis la specializare multi cetățeni pentru zburatoare militare, sunt multi care deja fac curse civile cu turiști în orice țară nu și în rusica. Cât despre zburătoarele militare, sigur vor avea baze militare special amenajate doar pentru ei în alte țări unde nu poate pătrunde aerian rusica.

 15. I-auzi trăsnaie, adică invitație directă de intrare în război cu Rusia și a altor țări, dintre care, după cât de lingăi conducători avem , nu putem lipsi noi și Polonia !
  Acum, după ce actorașul cu retezații lui si-au trimis averile prin alte țări străine , s-au gândit că n-ar fi rău dacă ar implica în această încăierare și alte popoare, că doar armament depășit mai au că călău și în caz de ceva rușii nu vor bombarda New York, ci Varșovia , sau Bucureștiul, cum au mai făcut-o și altă dată !
  Dar nu rușii, ci chiar ei ! 😎
  Siktir !

 16. Toate avioanele F16 vor fi pilotate de piloti NATO sau contractori din tari NATO. Ca sa poti sa sustii lupta aeriana (nu sa decolezi, sa zbori nitel si sa aterizezi), iti trebuie cel putin doi ani de antrenament intensiv. Ucraina nu are piloti pentru F16, de asemenea nivel. Deci…tineti umbrelele deschise. Va ploua!

 17. …neamule.
  Deci UKR le primește ca să le ascundă.
  Mda.
  Păi e simplu, să le plaseze în muzeul avioanelor de epocă.
  Numai de acolo, vor putea lovi necruțător orișice, singura grijă a ucrainenilor rămânând asigurarea rezervei de apă pentru răcire tablă f16-uri, bașca alte incendii.
  Și dacă… punem cazul – le-or face rușii și pe astea acordeoane sau, nu le folosește
  deloc, nici o problemă, le răs-cumpără România. Dar numai la preț corespunzător de intermediar. Adică, ce mai în sus în jos, d-ăla bunu’ pentru toții.
  Hai succesuri.

 18. E rândul cetățenilor americani să oprească yunta iudeo-kazară ce a pus stăpânire pe SUA să se mai implice în conflicte internaționale care nu-i privesc pe ei, pe americani, ci doar pe mâna de indivizi ce au ajuns să dicteze tot ce întreprinde SUA, inclusiv războaie criminale , până acum ce-i drept departe de ei.
  Acum însă când Rusia și nu numai ea, ci și China aduc tehnică de luptă până sub geamul lor, așa cum au făcut ei primii, cetățenii americani sunt în real pericol. Mai ales cei de pe Coasta de Est, care la o adică poate fi rasă de pe suprafața Pământului de atacul nimicitor al rachetelor de pe submarinele rusești .
  E singura modalitate de a trezi populația Americii, care nu are decât vina de a-i tolera pe niște sataniști bezmetici la conducere și dacă până acum au trecut cu vederea morții lor de pe câmpurile de luptă , e drept că oarecum infim față de nenorocirile provocate pe unde au trecut de s-a umplut și se umple Lumea de cunoscuta invitație :
  -Americans go home !
  Americanii, spre deosebire de noi, au la îndemână nu doar votul, pentru a scăpa de nebunii care îi conduc ( spre un iminent dezastru ! 😎 ), ci și celelalte arme necesare în cazuri extreme cum este acesta !

 19. HUNTER BIDEN la parnaie ? ✡️👌🤫 spune:
  11 IUN. 2024 LA 16:53
  „mishteaux (sub ochii lor , TATA LOR ) � spune:
  21 SEPT. 2023 LA 5:08
  BIDEN e OUT ! NULANDIERII sunt in sfarsit invinsi … in USA vor mai fidoar din inertie pana la prapastia nulandiera !
  Poate era mai bine daca nu vedeam DRONA care oricum nu a fost a rusilor 🙁 !
  Chiar nu-mi place ca mi se-mplinesc „prophetiile” …
  Pe unde vor mai intra ARME in UCRAINA dezaramata daca polonezii 🙁 SURPRIZA-prostilor 🙁 nu va mai permite tranzitul pe la ei !
  ATENTIE … la mega-scandalul din GERMANIA in OCTOMBRIE (=inca nu stiu ce-i asteapta 🙁 )
  (ISREALUL e NEUTRU intre rusi si ucrani ! Prea multi evrei INCA mai traiesc in RUSIA ! )
  SHALOM !”

  Ei, uite că ai o bucurie: Nu ți s-a împlinit profeț(s)ia! 😉 8-):

  înc-o PROPHETIE de la mishteaux 🛀 spune:
  05 IUN. 2024 LA 19:09
  @Cornel Nistorescu

  PROPHETUL MISHTEAUX (🤫tine minte asta🤫) deja zice ❤️PUNCTUAL❤️ ca FIREA castiga ! -> ASA SPUN STELELE (si in-stelatii) ! PUP … Cornele !
  Detalii „explicative” si de ce lozul „democratilor de la ambasy” a cazut pe FIREA 🙂 … dupa vot !

  (desi nu conteaza la alegerea lui FIREA, dictata de „altii”, Nicusor Dan … era deja co-optat in ’88 😉 CNSAS-ul stie 🙂 !)

 20. Daca vor sa le tina la naftalina intr-o alta tzara, nu-i problema. Dar ca sa decolezi de pe teritoriul altui stat ca sa ataci tinte din Ucraina sau Rusia, e o PROBLEMA MARE.
  Atunci statul respectiv devine stat cobeligerant si rusii ar avea tot dreptul sa atace aerodromurile folosite ptr astfel de misiuni. Daca nu ma insel, astfel de atacuri nu se fac nici dupa teritoriul Belorusiei, cat este ea Belorusia de pudel al lui Putin.
  Asa ca de!……[Rumburak]

 21. Sper ca al nostru bou sef n-are vreun gand in privinta asta, daca are merita sa dispara la propriu…

 22. Pilotul sau rachetistii armatei ruse care doboara un F-16 primesc o prima de 168.000 de dolari. Daca pilotui e singur la mansa ia toti banii. Rachetistii baterieii impart banii intre ei.

 23. …sunt multi pe-aici care tot sustin continuarea razboiului, si ma refer la troli…sa vedem ce veti mai sustine cand, indreptatit, rusia ne va praji!…s-au intalnit mai devreme marii razboinici ai teatrului de razboi, ioropa de est…asa a previzionat si un mare strateg amerloc, razbelul se va tine in ioropa de est!…ce le pasa?…sunt departe…bolovanul mut si-a asigurat post caldut, tiganul si generalul de doi lei fura cu zece maini…ne aduc beleaua pe cap, ei se carabanesc…voi i-ati votat, voi sa suportati consecintele!…

 24. Povestea acestor avioane F-16 pe care occidentul le-a promis Ukrainei ,o tot auzim de luni de zile.Chiar si cei care ar dorii sa le doneze Ukrainei stiu foarte bine ca nu se poate din foarte multe puncte de vedere.In primul rind ukrainienii nu stiu cum se piloteaza in lupta un asemenea avion,Ukraina nu are la ora actuala aeroporturi pt. a putea sa decoleze si sa aterizeze aceste aviane ,intretinerea lor costa foarte mult si nu o poate face ori cine ,asa ca il plimba cu zaharelu pe Zelenski pana cind nu va mai fi nevoie.Si asa Ukraina este la pamant cu toate,inclusiv cu numarul soldatilor ,sau cu dotarile militare .Acum ramane doar de asteptat ce vor face rusii in urmatoarele saptamani si ce mutare pe tableta de sah va face Putin ,ca sa il faca math ,pe inconstientul care a zapacit intreaga .

 25. ukranii au vrut tancuri Leopard. Le-au primit. Unde sunt? Cel putin doua expuse in piata Victoriei din Moscova iar restul arsice. ukra au vrut tancuri Abrams? Le-au primit. Unul este expus in piata Victoriei din Moscpva, restul la umbra sa nu faca insolatiie. Au vrut blindate Badley? Se pot vizita tot acolo ca si obuzierele franceze… Curand vom vedea si F-16 la expozitie…

 26. @vanatorul de troli „cand, indreptatit, rusia ne va praji!”

  -Romania e o tzara mare,
  bombardeaua sa pice macar la 20 de km de Bucuresti:
  dupa nr. de inmatriculare auto(!)
  se pare ca toti s-au refugiat aici……oricum,

  oriunde ar pica termo-nucleara
  (aia mica de 70-75 kilotone,6X hiroshima)
  restu Planetei ii va fi recunoscatoare lui gaspadin Putin
  „pt. alegerea inteleapta”;

  -daca cade in Bucuresti
  restul Planetei sa-si mai aminteasca de noi
  din cand in cand,
  Parastasu nu strica.

 27. „(desi nu conteaza la alegerea lui FIREA, dictata de „altii”, Nicusor Dan … era deja co-optat in ’88 😉 CNSAS-ul stie 🙂 !)”

  TU chiar sti citi printre randuri Radule ! )
  (PS: nu prea ma obiceiul sa laud pe altii ! mai ales ca eu nu pot gresi …vezi HUNTER BIDEN 😉 … si demult stiutul „LAPTOP din IAD” acum recunoscut ca REAL -> de bun impotriva lui ROBINDETE 😉 )

  @Radule … in AUGUST e CUTREMULR in CALIFORNIA …si e acum „URAGANE LA BERLIN” …in FRANTA desi acum ani parea ca mishteaux nu REAL PROPHET … LE PEN castiga !

  IQ=?

 28. NU UITATI !
  (ca cam …uitati! si nici printre randuri, in metafore nu puteti pricepe ;( „uragane la Berlin”) 😮 🙁
  TOATE ni se trag …in fond si … la urma-urmei de la :

  -> „NINGE PE FED!” <-

  IQ=(

 29. Tot circul acesta cu echipamente a fost facut la „hoha”, pentru prosti, pentru a opri poporul ukrain sa-l spanzure pe Zele, pana cand americanii se vor hotara sa incheie o pace cu ocupantul „ilegal si neprovocat” in 2014 de catre Hilara Clintona si Vika Nulandovici in timpul Olimpiadei de la Sochi. Ca asa au invatat proastele acestea puse de profi Obama la scoala, olimpiadele au fost inventate sa celebreze razboaiele. Criminalul Obama a fost premiat Nobel ca-cel mai mare utilizator de dinamita asupra umanitatii ! Ador pe toti ticalosii care proslavesc criminalii si prostele la menopauza din tara cu cele mai multe baze militare aflate pe teritorii straine, adica ocupate. Germanii hitleristi au construit 84 de baze de exterminare a omenirii, SUA au construit 800 !!! Cool ar spune un corporatist, mijto zice un aurist !

 30. O afacere bună pe care ar putea-o face ucrainienii ar fi să vândă avioanele. Le iei moca, le dai la un preț modic rebelilor de prin Africa iar cu banii îți cumperi vile pe insule de prin Polinezia franceză şi iahturi. Şi toată lumea e fericită.

 31. Daca ai sti in ce
  finantari de ONG-uri e bagata
  FUNDATIA CLINTON (-accentuez asta!)
  in zona limitrofa Rusiei (si rusii stiu)
  ai sti de ce in GEORGIA, legal-obligatoriul acum … ONG-urile trebuie sa-si de-a pe fata finantarea !

  PS: Te asteptai ca ONG-ul devenit „partid” … USR sa fie vazut ca tradator de votanti , recent ? 🙂 PUP !
  IQ=?

 32. Să fim serioși! La sol sau în zbor, avioanele sunt depășite în prezent de avansurile din domeniul rachetelor de croazieră. Atât navele puterilor maritime de altădată, cât și avioanele de vânătoare sau bombardierele au o valoare strategică limitată, ele putând fi scufundate sau doborâte cu relativă ușurință de rachetele rușilor. Portavioanele sau avioanele de vânătoare au fost arme redutabile până la sfârșitul celui de-al doilea război mondial,nu însă și în prezent.

 33. Ne-a spus Kievul: centrul de reparații f 16 în Polonia,centrul operațional România.Asa cum Putin a avertizat,țara din care vor decola f 16 devine țintă legitima pentru el,țara respectiva fiind co-beligeranta.Iar asta a fost decis de prin anii 90,nu de acum.Polonia este protejată, noi nu.Comasatii au avut grija sa ne ofere pe tavă, drept țintă, Plavanul mizerabil va răsplătește luxul susținut.

 34. @Akornion:

  Spui ca portavioanele nu mai au nici o valoare pentru ca SUA au 11 super portavioane iar mareata Rusie nici macar unul?

  Cit despre rachete, cum de nu ai amintit de cele hiper, ultra, mega, giga, tera sonice, de care numai Rusia are? Cel putin asa zice gelu, dupa ce o viseaza pe baba Vanga, sfatuitoarea lui de taina.

 35. Nu exista “eritoriu neutru de pe care sa decoleze avioane care sa lupte cu Rusia. Acel teritoriu devine in mod automat parte a razboiului si poate suferi represalii din partea Rusiei.

 36. Cica RACEHETLE AMERICANE deja sunt in Urkania
  si cica ( 😉 ) ele pot fi ghidate electronic doare e americani nu si de ukranii care le doar au, nu au si dreptul si cunostintele sa le programeze tintele
  inseamna asta ca USA desi nu ein raboi cu Russia … chiar ataca PUNCTUAL RUSSIA
  si ca deunazii cand (cica) ukranii au atacat un centru de prevenire radar al rachetelor intercontinentale yankeie …cei ce-au programat rachetele „ukrane” erau de fapt yankeii nu urkanii ?

  Intreb pentru ca deja rusii sau prins de jmekerie ! Si nemtii-s deja RUINATI fara GAZ-ul russnac , s-a vazut la alegeri
  iar fiul lui BIDEN a fost condamnat (evrentual ia 1o ani de paranie: ” a mintit in fata legii” = „poama nu cade departe de pom” = si tat’su , al batran si croocked … e senil !) PUP ! MAGA !

  IQ=?
  😉

  Tot TRUMP e raul cel mai putin dureros ! BIDEN si NULANDIERII sunt dezastru ! Datoria de 34 TRILIOANE doar creste !
  Si
  MARE ATENTIE -> din cauza CATASTROFALULUI ä
  „TEST DE STRESS BANCAR” in USA (si UE) … nu pot cobora dobanzile …furand banii celor ce-au investit-pacaliti
  in OBLIGATIUNI DE STAT 🙁 !
  ________

  „NINGE PE FED!” -> nu-i de gluma …vezi FRANTA (parlament nou) , vezi GERMANIA ( „URAGANE la BERLIN”) 🙁

  Putea fi altfel … putea chiar ca partidul lui LE PEN sa dispara inca de acum ani … INSA …
  nu a fost sa fie -> prophetul misterios atheist: MISHTEAUX are mereu dreptate !

  „LAPTOPUL DIN IAD” e confirmat ca autentic de FBI in cazul HUNTER BIDEN = JOE BIDEN va fi atacat curand in JUSTITIE pe
  PROPBE 😀 din „LAPTOPUL DIN IAD” !

  TOATE la timpul lor zice (SHALOM!) marele mishteaux : TRUMP=POTUS !
  ____________
  Va asigur … ca candva …ve-ti crede in mishteaux ! PUP !❤️❤️❤️

 37. E garv daca deja rusii leaga
  „FUNDATIA” CLINTON
  de finatarea para-statala a ONG-urilor din GEORGIA …URKANIA si zonele limitrofe Russiei ?

  (au dovezi de aratat PUBLIC … curand 🙁 ! MAGA !)

 38. exista date clare , recente , despre implicatiile ne-mai subterane 🙁
  a le „FUNDATIEI CLINTON” in ONG-urile din GEORGIA ?
  ___________
  evident, ca mereu, obositor 🙁 reptabil le sti dinainte !
  Cine sunteti ? celebra „LEGION” ?

  E numele vostru … „LEGION” 😐
  MDA ! MAGA 🙁
  TRUMP=POTUS … faceti ca nu puteti lsa ne-facut insa nici blondul vostru nu e mai breaz ! 🙁 ! (plictisss!)

 39. ATENȚIE! Joaca de-a F16 este combinația care are cel mai mare potențial pentru a băga Romania în război!

 40. Ce ante-stia MISHTEAUX de-a pre-avertizat (NU ODATA!)
  ca „ROMANIA sa nu muste momeala !” precum a facuto Urkania
  luptatan pana la ultimul soldat roman (la noi se gata repede balciul pentru ca avem putini si NATO nu ne-a pregatit din 2014)
  pentru interesele USA ! (asta cu interesele n-o spun eu ci SENATORI yankei) !

  deci nu va dau porunci ci PRE-informatii
  insa va spun : „Cum va asterenti asa dormiti!”
  USA la o adica …vedeti din istria ei (scurta) cum se comporta cu „aliatii” 🙂 (fara NORDSTREAM economia germana pierde anual sute de miliarde … ii intereseaza pe yankei asta … le vor da yankeii LNG deceneii de-acum incolo nemtilor cu de 5x pretul ? 😛 )

  PUPU ! I❤️mioritics !
  (mishteaux e TATA LOR … 🙂 v-a placut cum prin HUNTER BIDEN s-a legalizat juridic „LAPTOPUL DIN IAD” pentru
  FAZA a 2-oua …atacul suprem la JOE BIDEN …prin datele acum autentice din LAPTOPUL DIN IAD …legalizat sub juramnt de FBI in mini-procesul lui HUNTER BIDEN ? Puneti man si invatati jmekerii … invatati si cum razuboiul ukran , unde Russia de facti castiga economic in timp ce UE pierde 🙂 si razboiul din GAZA unde suprematia Israelului in zona …etc. 🙁 TOATE combianat dupa la … „mega-planul” subterna de-al face pe TRUMP sa castige ! AICI „lucreaza” GENII ! )

  URAGANE la BERLIN !

  Toate-s faine AZI si ORCHESTRA canta (si-n parlamentul francez !)…insa
  TITANICUL intra irreversibil la apa !

  Candva veti crede in PROPHETII (IQ=155) reali ! Glumind si pe … bune ! SHALOM !

 41. „Te asteptai ca ONG-ul devenit „partid” … USR”

  Eu nu astept ceva, poporul roman este dator sa-si faca ordine in tara si spre onoarea sa, la recentele alegeri a facut. Ambele opere ale „Dumbravei Minunate”, Lizuca (USR) si Patrocle (AUR), au primit atatea voturi cat sa nu conteze. Acum sunt disperati ca la parlamentare nu trec pragul, ca nu mai voteaza prostituatele, borfasii si sutii plecati la „munca”, vor avea alta lista, dar ei habar n-au, nici sa treaca strada nu stiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.