Unde s-ar putea afla Prigojin? Lukașenko: Nu e în Belarus

Foto: rbc.ru

Președintele belarus Alexandr Lukașenko a anunțat că fondatorul grupului privat de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, nu se află în Belarus.

Lukașenko admite că Prigojin „poate să fie la Sankt Petersburg sau la Moscova”.

Într-un acord pentru a pune capăt rebeliunii, care a fost intermediat de Lukașenko, Prigojin a fost de acord să se mute în Belarus.

Lukașenko ar fi obținut un acord cu Prigojin prin care acesta urma să plece în exil în Belarus. Ca parte a aceluiași acord, mercenarii Wagner au primit opțiunea de a se alătura cu contract Armatei Ruse, de a reveni la viața de civil sau de a merge în Belarus, alături de liderul lor.

Au existat multe speculații în ultima perioadă cu privire la locul în care se află, liderul mercenar nefiind văzut în public de la revoltă.

Miercuri seara, 5 iulie, în conacul lui Prigojin au fost efectuate percheziții. Pe 24 iunie, autoritățile au făcut percheziții și în biroul acestuia din Sankt Petersburg. Apoi au fost găsite cutii cu numerar în valoare de 10 miliarde de ruble, iar pe 4 iulie banii i-au fost returnați.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. Acu chibițezi prostește…dar te-ai gândit o clipă de care ar fi soarta romaniei in caz de bucătarul ar fi la Kremlin ?? Cred că la fel ca mulți alții, lichele, nu prea realizezi de câte ai de mulțumit lui Putin, mai ales după câte măgării, provocări, faci,..

 2. Unde-i bufonul regelui ? Nu mai aveti ce cita. Nu lasati adevarul sa va strice o stire !

 3. Totul a fost cusut cu ață albă! Și vestul a căzut în plasa! Succesuri guys!

 4. Vad ca sunteti foarte preocupati de Prigojin asta.Daca ajunge in pirnae si face comentarii anti Putin il scoateti si erou ,luptator pentru libertatea rusilor,capul opozitiei rusesti ,etc,O sa aiba medici germani ,transfuzii, conturi date de UE si USA,cam cum e Nemtov si cu Timosoanca,care ciudat e tacuta si in plus nu mai are nici o durere de spate( poate in c-r)
  Presa comunista era de zece ori mai profesionista decit presa vestica de azi.

 5. Rogojina si-a facut o noua firma: „La 2m supt pamanant srl”. Acum este la sediul lucrativ.

 6. Te pomenesti ca SLUGA DEVOTATA a CRIMINALULUI CONTRA UMANITATII Rasputin a „dezertat” trecand la „inamicul occidental” cu cele ZECE MILIARDE proaspat returnate de SATRAP!!! HAITELE reunite ale Secu RE-SOVIETIZATE il tolereaza pe Marele urs IREDENTIST Tica-los SIBERIAN si DUSMAN al ROMANIEI pentru ca e AGENT SOVIETIC DE-AL LOR, fost BASOID/YOHA-noid ORDINAR sub acoperire…

 7. Sint curios sa vad maine ce vor mai inventa jurnalistii lui peste prajit din Romania .

 8. Vorba lui Mishteaux … MASKIROWKA (‘nspre dauna NATO!) 🙁
  PRIGOJIN e in SUDAN … rusi-si fac o nou BAZA MILITARA ca punct de rusificare „cooperativa” a AFRICII !
  [Progojin va apare, spre sf.de sapt., dinnou …mediatic !]

 9. inca ceva … referitor la „concediul pana-n 27 iulie” al misteriosului MISHTEUX :
  MASKIROWKA lui PUTIN-PRIGOJIN(GRU) i-a dat gata si pe epigonii de la CIA si pe amarti-degeneratrii dela MI6 = Toti spun c-a fost GENIALA ! SI !
  Geniile-s rare si desconsiderate de PERDANTI 🙁 azi ! Rusii se pare, =fapte, ca respecta meritocratia genetica ! 🙂

 10. Nu mai intretine suspansul
  mai bine zi-o:
  WAGNER va da un concert 😉 taman in 27 iulie !
  Sper sa-ti ghicesti soarta daca chiar esti PROPHET (si din comentarii se pare ca esti … dumnezeiesc ursit sa …) 🙁

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.