Unde ”și-a lăsat inima” Carmen Iohannis?

Carmen Iohannis, aflată în vizită în Delta Dunării, s-a alăturat  unui grup  de elevi de la  Liceul  de Arte „George Georgescu” şi a pictat pe o masă din lemn.

Cuplul prezidenţial  a admirat lucrările liceenilor, apoi  prima doamnă a desenat o inimă pe o masă din lemn din Satul pescăresc de la marginea oraşului Tulcea.

„Mi-am lăsat inima aici”, a spus la final Carmen Iohannis.

Klaus şi Carmen Iohannis, împreună cu ministrul Mediului, Mircea Fechet, au vizitat, începând cu ora 13,00, complexul Somova-Parcheş, iar apoi s-au întâlnit cu autorităţile tulcene pentru a discuta problemele cu care se confruntă, dar şi cu elevi ai Liceului de arte „George Georgescu”, care, în ultimul an, au redecorat Satul pescăresc de la marginea oraşului Tulcea.

„Am admirat mesele în cherhanaua unde am avut întâlnirea cu autorităţile şi am vrut neapărat să văd cine le-a pictat. Mi se pare un lucru extraordinar ca elementele care definesc locul să fie preluate de copii de la Liceul de arte şi să fie folosite în acest fel”, a declarat presei preşedintele Klaus Iohannis.

Cuplul prezidenţial a primit din partea directoarei Liceului de arte „George Georgescu”, Claudia Grigore, şi a elevelor un tablou cu o casă tradiţională din Deltă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

13 Comentarii

  1. Si-a lasat inima aia ciuruita de …antrenorul de tenis.Un cuplu de imbecili.Organizatoarea parangheliei i-a invitat pe unde sa o ia,Ravasitoarea l-a lasat de mana si a respectat gazda iar imbecilul s-a dus la securista sa aprobe aia.Dupa care s-a dus vita dupa nevasta.Bai tampitilor care l-ati ales,voi va dati seama ca retardatul este la nivelul mintal al unui copil de clasa I-a .Nu va e deloc rusine sa va priviti in oglinda cand stiti ca ati votat un asemenea exemplar care face de rusine pana si pacientii de la spitalele psihiatrice…

  2. Oengistii trans-useristi sunt invitati sa o laude pe sclipitorea si geniala prima-profesoara a tarii

  3. E doar un desen pe o masa. Inima e la purtator in chiloti, nu va faceti griji.

  4. „Cuplul prezidenţial a primit … un tablou cu o casă tradiţională din Deltă” !! … Cit despre pictatul inimii (ma rog, bine ca nu au scrijelit „Klaunus si Karmen, Tulcea 2023” !) gestul e la fel de tembel ca si cel al fotbalistilor din Liga a III-a care, dupa ce dau un gol, fac „inimioare cu degetele ! Mai inspirat a fost barbatu-sau, care s-a asezat la Masa Tacerii la Tg Jiu si, cind a vazut ca ospatarul intirzie sa vina, si-a scos senvisu’ cu brinza adus de acasa !

  5. „Pe afara-i vopsit gardu’ si-nauntru-i leopardul!” De bine de rau ,am cam batut Delta! Intr-adevar este o lume mirifica! Este locul din lume unde m-as intoarce in fiecare zi! Dar apa deltei este legata de nivelul si circulatia apei Dunarii, prin canale ! N-ati vazut in delta , care ati fost pe acolo, locuri unde , in toiul verii , pe caldiurile alea ecuatoriale , pesti , cu sutele , cu gurile la suprafata apei , din lipsa de oxigen si din cauza incalzirii excesive a apei ! Delta are legaturi cu Dunarea , pentru primenirea si oxigenarea apei , doar ca , „un nimic acolo”, aceste canale trebuiesc decolmatate, cu dragi si utilaje specifice , ca apa sa poata circula si sa poata sa se primineasca si oxigena ! Se face asta ? Da, dar tango! Cereti parerea specialistilor de la Facultatea de Piscicultura si Stuficultura din Galati si o sa va lamuriti ! Cred ca ve-ti plange! ARBDD Tulcea stie asta , dar nu are bani alocati pentru lucrari ! Asa ca … ce frumoasa este Delta noastra!

  6. Gestul doamnei Carmen Johannis este de apreciat nu de batjocorit. Este totusi o doamna si sotie a Presedinteluii Romaniei pe care peste 8 milioane de romani l-au votat de doua ori Presedinte. Ca e un presedinte bun ca e naspa, asta sa ne spuna cei peste 8 milioane de idioti si tampitzi, nu doamna Carmen Johannis. Eu, de exemplu, consider, si stiu ce vorbesc, ca doamna Viorica Dancila ar fi fost mult mai recomandata pentru o asemenea demnitate, lucru dovedit in perioada cat Romania a detinut si exercitat Presedintia rotativa a Uniunii Europene.

  7. Oricat de rautacioase si tendentioase sunt unele comentarii , cert este ca nici domnul presedinte Klaus Johannis, nici sotia sa nu pot fi comparati cu ex premierul Viorica Dancila, care era si poate mai este de o crasa incultura,fiind preocupata excesiv de lookul sau si alte amanunte, care nu tin de actul guvernarii. De fapt ,,faimoasa” Veorica era aproape mereu papusata de maestrul Dragnea, pe atunci presedintele PSD.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.