Ungaria vrea România în optimi

Meciul Scoția – Ungaria, jucat duminică în etapa a 3-a, ultima din grupa A la EURO 2024, a avut un final de-a dreptul nebun.

 

A fost primul meci de la acest turneu final care a avut 10 minute de prelungiri, urmare a teribilei accidentări a lui Varga în urma ciocnirii cu portarul scoțian.

 

Și, exact în al zecelea minut de prelungiri, după ce scoțienii îi înghesuiră pe unguri în propriul careu, aceștia au scăpat pe un contraatc în urma căruia Kevin Csoboth a marcat golul victoriei Ungariei. Aceasta are acum trei puncte și speră să prindă unul dintre cele patru locuri 3 care trimit în optimi.

Momentan, vecinii noștri de la vest trebuie să aștepte să vadă dacă vor termina pe loc eligibil, dar autorul golului a ținut deja să precizeze că așteaptă să joace împotriva României în optimi!

Mi-e greu să spun ceva acum, un minut nu este suficient pentru a spune tot ce-mi trece prin cap. A fost o experiență grozavă, emoționantă. Îmi pare rău că părinții mei nu au putut vedea acest moment pe stadion, dar sunt sigur că s-au bucurat în fața televizorului. Cel mai important este faptul că am câștigat meciul.

Am crezut în șansa noastră până la final. Echipa a făcut un efort uriaș și sunt foarte satisfăcut de acest rezultat. Selecționerul mi-a spus când m-a trimis pe teren să cer mingea cât mai mult, să încerc să mă folosesc de viteza mea. Mă bucur că mi-a ieșit.

Acum, așteptăm, dar ne doream să trăim acest moment. Să vină România în optimi, mai bine decât Portugalia!”

Ca să se întâmple acest lucru, prima condiție este ca tricolorii să câștige grupa E, ceea ce ar însemna victorie cu Slovacia și obligatoriu ca Belgia să facă doar cel mult egal cu Ucraina. Un meci România – Ungaria îngrijorează de pe acum autoritățile germane și UEFA, fiind considerată partidă cu ridicat risc de securitate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

12 Comentarii

 1. Orice echipa din Lumea isi doreste echipa Romaniei la fotbal ca adversara in orice competitie. Iar numaratorii de cornere doresc ca jucatorii romani sa faca egal, eventual 0-0 cu oricine !

 2. Cam la fel vor și romanii! Să se califice și Să prindă mai departe tot o echipa de khakhat, ca Ungaria de exemplu. Ighen?

 3. „CE RISC -FRITZILOR?-S-OR DA ROMÂNII LA KATY-ȚE ȘI UNGURII LA MĂRIUȚE ? DE 1000 DE ANI TOT NE RISCĂM ÎMPREUNĂ! S-O VEDEM NOI PE ASTA CU MECIUL ÎN OPTIMI! DERE DEORȘON CSHOBOTH!! HAI NICULE!

 4. Ungurii sunt la minus 3 „la adevar” si ar trebui ,mai degraba, sa se gandeasca „sa prinda o ocazie” catre casa.

 5. Comentariile românilor vizavi de accidentarea atacantului Varga demonstrează diferența dintre civilizația multimilenară şi monomilenară a hunilor. Cin’ nu crede să treacă la gsp…

 6. România – Ungaria partidă cu ridicat risc de securitate?
  Sunteti seriosi? Ungurii nu au nimic cu românii, suntem în lumi paralele, politic, social si educațional.

 7. N-am nimic cu ungurii, chiar nationala lor imi e simpatica si doresc sa mearga mai departe, marea echipa a Ungariei sa renasca ca atunci cind facea „prapad” prin Europa si la CM, din cite stiu nu au „banane” in lot, ca Franta de exemplu, dar daca joaca cu Romania … atentie ! de data asta nu mai punem opinca in virful catargului Parlamentului de la Budapesta, ci adidas-ul cu crampoane (ma rog, regretatul si simpaticul Zoli Crisan, Dumnezeu sa-l odihneasca, ar fi spus „crampone” …)

 8. Eu o sa stau cu ochii pe televizor in cazul in care jucam cu Ungaria, sper sa ni se dea cit mai multe imagini cu unguroaice din tribune, care-si ridica tricoul si ne arata … ca s-au vopsit in culorile rosu-alb-verde ! …

 9. Hungurasi astia NU au nicio sansa de loc eligibil,cand au 3 puncte si MINUS 3 (trei) la golaveraj !.

 10. @ Q 17:08
  La capitolul „educational” nu avem nimic in comun, ungurii dubland tote filmele in „mogyor talking” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.