Unirea Slobozia a promovat în premieră în Superliga

Unirea Slobozia a promovat în premieră în Superliga de fotbal a României, după ce a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, în deplasare, într-o partidă din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii a II-a de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Florin Purece (45+3), din penalty.

Echipa antrenată de Adrian Mihalcea are un avans de 13 puncte faţă de AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, care ocupă locul 5, primul de baraj.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Știam că la Slobozia s-au slobozit…nu africani. (cum naiba mai mergeți la meciuri cînd echipa nu numai că nu-i din localnici, este din străini? Ce strigați, hai ai noștri?
    PS Cei ce au avut robi au fost plătiți cu vîrf și-ndesat din banii românilor, bani luați cu forța, biruri. Englezii au terminat doar în 2014 de plătit împrumutul luat de la Rothchild să răsplătească foștii proprietar de sclavi. Nu a fost nici o evoluție, bunăvoință, bunătate. Apăreau mașinăriile ce erau mai cu cîștig decît sclavii/robii.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.