Universitatea Craiova a rămas fără antrenor

sursa foto FB Univ. Craiova

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor. Patronul clubului, Mihai Rotaru, și antrenorul Ivaylo Petev au ajuns la o înțelegere de reziliere a contractului după eșecul cu FCSB din etapa 3 a play-off-ului, scriu jurnaliștii de la Fanatik.  

Nemulțumit de ce se întâmplă la echipa sa, Rotaru a decis să facă o schimbare, mai ales că și obiectivul participării într-o cupă europeană este în pericol.

In consecință, tehnicianul bulgar nu va mai sta pe banca Universității la meciul de vineri cu Farul, din etapa 4 a play-off-ului.  Aceeași sursă menționează că favorit pentru postul de antrenor este Costel Gâlcă.

Petev a semnat cu Craiova în noiembrie 2023.

„Ivaylo Petev este noul antrenor principal al Universității Craiova. Tehnicianul în vârstă de 48 de ani a semnat un contract valabil până în 2026.

🔵 Cu un CV impresionant, Ivaylo Petev a antrenat-o pe Ludogorets, formație la care a reușit să cucerească tot ce era posibil în Bulgaria. A mai antrenat formații importante, așa cum sunt Dinamo Zagreb, AEL Limassol, Omonia Nicosia sau Jagiellonia.

A fost selecționerul 🇧🇬 Bulgariei și al naționalei din 🇧🇦 Bosnia și Herțegovina.

Îi dorim mult succes la Știința! 💙“, se preciza atunci pe pagina de Fb a clubului.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.