Universitatea Craiova are antrenor!  

Universitatea Craiova a fost la concurență în acest sezon cu cealaltă echipă din Bănie, FC U Craiova 1948, la capitolul decapitări de antrenori.

Ultimul pe banca leilor albaștri a fost bulgarul Ivailo Petev care a rezistat doar 155 de zile. Înainte, au fost Laurențiu Reghecampf și Eugen Neagoe, dar nici unul nu a reușit să așeze Craiova pe primul loc.

La acest moment, după ce a fost eliminată de Oțelul Galați chiar pe teren propriu în sferturile de finală ale Cupei României, echipa patronată de Mihai Rotaru nu mai are alt obiectiv decât să termine pe un loc de cupă europeană, ținta fiind locul 2. După mai multe tatonări luni dimineață Mihai Rotaru a reușit să bată palma cu noul tehnician, care trebuie să ducă juveții în cupele europene.

În presa din weekend, s-a scris mult pe tema faptului că Rotaru s-ar fi înțeles cu fostul selecționer Mirel Rădoi, dar luni lucrurile au arătat că stau cu totul altfel. Cel care a semnat este unul dintre antrenorii despre care se vehiculase că s-ar afla în vizorul patronului, Costel Gâlcă.

Un tehnician foarte serios, care s-a despărțit cu mai bine de o lună în urmă de polonezii de la Radomiak Radom. Gâlcă s-ar putea afla pe bancă etapa viitoare, când oltenii întâlnesc pe Sepsi Sf. Gheorghe.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.