Urs într-o zonă turistică

Autorităţile din Sibiu au transmis, duminică, un mesaj RO-Alert, după ce a fost semnalată prezenţa unui urs în zona turistică Valea Avrigului.

”În jurul orei 15:30, pe numărul unic de urgenţă 112 a fost semnalată prezenţa unui urs pe raza localităţii Avrig, pe Valea Avrigului. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD pentru a asigura măsurile din competenţele ISU Sibiu”, a precizat ISU Sibiu.

Sursa citată a explicat că a fost transmis mesaj RO-Alert pentru locuitorii de pe raza localităţii cu privire la prezenţa animalului în localitate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

8 Comentarii

  1. Turist de ocazii speciale, bogat, caută domiciliu sau cazare in vacanta.

  2. Adica, a aparut ursul, a venit SMURD-ul. De ce? Ursul nu se simtea bine?

  3. noroc că doar intr-o zonă. stăm ca proștii să ne omoare animalele sălbatice pentru că, e dreptul lor. o țară de idioți.

  4. Ce să facă SMURD-ul ? Să ia tensiunea ursului și să-i administreze un monopril ?

  5. -„ȚARA ASTA NU-I A MEA,NICI A VOASTRĂ” ESTE A URSULULI-LOR –ȘI URSULE-LOR ”

  6. Dacă era mare, o f fost Marele urs plecat în pribegie în zona natală a dulapului săsesc.

  7. „Urs într-o zonă turistică”. Titlul este similar cu comunicatul MI din anii 90, precum că Ioana Maria Vlas (FNI) a fost depistată (bineînțeles prin metode specifice) „într-o zonă geografică”.

  8. I-auzi, se vede că unul are numai un neuron, doar la omorat îl duce capul…Despre pădurile tăiate ca-n Africa habar nu are…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.