USR, părăsită de încă un parlamentar

Deputatul Cătălin Teniță a anunțat, marți, că demisionează din USR și se înscrie în formațiunea fondată de Dacian Cioloș, Reper.

„Am decis să îmi dau demisia din USR și să mă alătur, de la 1 septembrie, Partidului REPER. Cred că responsabilitatea mea actuală este să aduc împreună oamenii care înțeleg că suntem la mijlocul drumului către o Românie mai bună și că nu putem sta deoparte. De aceea, voi căuta să coagulez alături de ei o mișcare reformatoare pentru România”, transmite Cătălin Teniță.

El precizează că „nu este un abandon”.

„Mă alătur unor colegi de-ai noștri care sunt îndreptățiți să fie reprezentați și ale căror energii trebuie utilizate în politică, colegi care acum construiesc REPER. Rămân în continuare deschis proiectelor din USR și vă stau oricând la dispoziție pentru consultări și întrebări în cadrul cabinetului parlamentar. Le mulțumesc în mod deosebit colegilor din echipa CURAJ pe lista cărora am candidat la președinția USR. Cred ca opțiunea lor de a rămâne în partid ca un grup de reformă internă este o opțiune la fel de validă și de curajoasă ca aceea de a construi alternative din exterior, și îi îndrum pe toți cei care decid să rămână în USR să îi susțină. Cred în partide deschise, în care cei care au viziuni comune dialoghează și lucrează împreună într-un mod deschis și eficient. Vă invit să fiți alături de mine, alături de noi. Vă invit să lucrăm împreună și în 2024 să trecem împreună pragul speranței, prin muncă susținută”, încheie Teniță.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

13 Comentarii

 1. pe unde mai este Borno, nu-l mai lasa pe afara nevasta, spala scutece la greu ? Sau ia zis procurorul general, mucles, ca lui Bas ?

 2. A sarit din lac in putz !
  Astia sunt ciuma clasei politice ,blestemul pe capul romanilor

 3. De multe ori justificarile nu sunt acelasi lucru cu adevarul. A face traseism si a pretinde ca vrei reforme este ipocrizie.

 4. „Sa coagulez „,ce ? In USR luai anticoagulante ?Mari lepre unii. Mari. Asta-i acea „alta politica „? . Traseismul. De 32 de ani va vedem dind tircoale la „ciolanul (nu Ciolacul) cu carnita „. De aia sunteti „speciali „. Ia zii ma , ca nu pot folosi alt apelativ ,cum e cu pensiile speciale ? Sau alea sunt „REPER „?

 5. Se aleg apele după divorț.
  Unii au telecomanda la tov. general Talpeș (SIE/DIE ilicescu), pe model ELSA.
  Alții au telecomanda la Vulpea Ardeleană de la Doi Ș’un Sfert.
  ?

 6. Hai, numai de astia vorbiti de 30 de ani (Talpes si Ardelean), ce varsta mai au astia, mai pot tine o telecomanda in mana ? Si „Codlea” si „Perdoiu” sunt pensionari, deja, s-au schimbat lupii la padure, doar Dumbrava Minunata a mai ramas.

 7. Inca un cocor politic , care nu mai vrea sa „Salveze Romania” ! Da’, pe votantii lui, care l-au trimis in Parlament, votand USR, i-a intrebat daca sunt de acord ? O intrebare retorica , desigur ! Votantii au luat teapa ! E plin Parlamentul de cocori politici; normal pentru Romania ! Nu stiu de ce imi starue in minte acest aforism latin :” Ubi bene ibi patria!” Parafrazand : unde-i bine acolo e de mine! Hi,hi,hi !

 8. Incep securistii sa se readune la ordin in noul partid PLUS 2. Rad si curcile !

 9. Da demisia din parlament , daca ai demisionat din usr , cind ti-o dai . Ca „reperul”moral asa ar fi. Aia ce te-au votat , au ales „dipotat „usr. Mai are carnita ciolanul ala numit buget sa te hraneasca … Daca ati venit in parlament cu „alt fel de politica”ce ar fi sa o si aplici ? Deci DEMISIA . Nu de onoare . Onoare pe care pina si „tiristele”o au ,dar voi nu ! Soriciul gros si „somnul lin si matul plin”.

 10. shobolanii parasesc o epava pentru a ajunge ajunga la o alta epava. la gheena p sih opat il or! duceti-va la triburile africane, unde traiesc la comun si manaca larve si termite de se imbolnavesc pe capete si mor – asta daca nu se sfarteca intre ei si se canibalizeaza. acolo este viitorul vostru! LA GHEENA!

 11. o Romanie mai buna,cu Ciolos?phuahaha!ba ,nenorocitilor…usr-isti,ciolosisti sau ce-ot mai fi voi!

 12. Tovarase comandant, ne pleca ofiterii dec informatii din Unitate, rog luati masuri

 13. Avem si prima clinica stomatologica sociala din Botosanihttps://www.botosaneanul.ro › stiri › avem-si-prima-cli…
  Cititi si vedeti cat de HOTI ,SUNT USR -istii ,daca lucreaza cu banca e clinica sociala…ha ,ha… E INFIINTATA DE CUMNATA CONSILIEREI LOCAL -USR ..RALUCA CURELARIU ..CU FONDURI EUROPENE ,LUATE ILEGAL !!! MAMA ACESTEI INDIVIDE A ACCESAT SI LUAT SI EA FONDURI EUROPENE ,IN PERIOADA CELOR 14 LUNI CONCEDIU MEDICAL , TOT ILEGAL ..SUTE DE MII DE EURO AU INTRAT ILEGAL IN ACEASTA FAMILIE…USR !!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.