USR. Primăria, ”ca o agenție de ocupare a forței de muncă pentru pilele lui Piedone”

USR anunță vineri că va depune plângeri la Agenția Națională de Integritate și Direcția Națională Anticorupție împotriva lui Cristian Popescu Piedone și a „caracatiței cu rude și pile pe care a instalat-o în Primăria Sectorului 5”, potrivit stiripesurse.ro.

„Este inacceptabil ca o primărie care ar trebui să servească interesele publice să fie transformată într-o agenție de ocupare a forței de muncă pentru rudele și pilele lui Piedone. Știam deja că ginerele și trei nepoți au fost angajați de primar, dar după dezvăluirile din presă care arată că 46 de persoane din marea familie a lui Piedone primesc bani publici în diverse funcții, sesizăm autoritățile competente ca să investigheze cu fermitate aceste acțiuni. Nu vom tolera ca viitorul comunității noastre să fie jefuit și manipulat de o mână de oameni lacomi și lipsiți de scrupule”, spune avocatul Alexandru Dimitriu, liderul consilierilor USR Sector 5 și candidatul Dreapta Unită.

Potrivit acestuia, Agenția Națională de Integritate a confirmat în ultimul raport că Cristian Piedone este în conflict de interese administrativ după ce și-a numit ginerele în Comisia pentru vânzarea spațiilor comerciale, dar „ANI nu trebuie să oprească investigațiile aici, Primăria Sectorului 5 e plină de rudele lui Piedone”.

„De asemenea, DNA ar trebui să intervină pe fir. Infiltrarea rudelelor și interlopilor în structurile primăriei este o insultă la adresa principiilor de transparență, integritate și buna guvernare”, se menționează în finalul comunicatului.

Foto: Timi Slicaru

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

13 Comentarii

 1. Omul e de inteles! A ajuns la varsta la care si numarul membrilor familiei creste, cum creste si numarul obligatiilor fata de prieteni si mai putin prieteni! Evolutia este absolut logica, devenind necesara mutarea de la nivelul unei amarate de primarii de sector la nivelul capitalei. Apoi, daca obligatiile vor tot creste, la nivelul Romaniei, Europei, intregului Pamant, galaxiei… Sa-i dea Domnul sanatate cat sa ajunga la cel mai inalt nivel!

 2. Daca se gasesc doritori sa-l voteze si inca multi….asta e Romania. Suportam cu totii votul prostimei.
  In aste vremuri coruptii sunt pe val.Azi calitatile unui individ pt a reusi in politica sunt populismul si gura mare.

 3. Daca te iei dupa articolele din Gazeta Putinofilului Nationale, Piedone il depaseste enorm pe mult-jelitul interlop, ingropat azi ca un faraon……[Rumburak]

 4. La Nicu in primarie sunt angajati USR-oizi, iar astia fiind „ca nimeni altii”, nu sunt rude cu nimeni.

 5. USR si AUR = creatii ale Serviciilor aflate , impreuna , pe Shtatul de Plata supervizat de Brussel.

 6. DA PÂNĂ AZI NU AȚI VĂZUT CE-A FĂCUT D-L PIEDONE ! OAMENII PE CARE ÎI ACUZAȚI CĂ-S NEAMURI CU PIEDONE-AU FIȘA POSTULUI,ȘI-O RESPECTĂ,-CUM AU AJUNS ÎN SERVICIU? DACĂ ȘTIȚI VREUN MATRAPAZLÎC DE CE NU L-AȚI DENUNȚAT,ALTFEL -SUNTEȚI COAUTORI,ÎNLESNITORI,COPĂRTAȘI LA AȘA ARUNCATELE DIN PIX FĂRĂDELEGI! EXISTĂ NEDREPTĂȚIȚI -DE CE N-AU SESIZAT? –AȘA CĂ „MARȘ MĂ” CU DEZVĂLUIRILE ÎN CAMPANIE ! PĂCAT CU ,„FIAT -IN-JUSTIIA” A SCOS DINTRE CONRAVENȚII-INFRACȚIUNI– „CALOMNIA” !

 7. mosulica o sa castigi! nu te mai agita ca e nevoie sa ramai in viata dupa rezultat 😀
  speram sa impiedici alti godei sa deschida /sa mentina azile ale groazei…

 8. EU NU MAI ÎNȚELEG CE SE PETRECE:TOATE MIJLOACELE MEDIA SPUN,SCRIU,ARATĂ- ÎNMORMÂNTAREA FARAONICĂ A ȘEFULUI INTERLOPILOR” ;ACOLO ADUNÂNDU-SE TOATĂ „INTERLOPIMEA RUMDA PÂNĂ AZI NU AȚI VĂZUT CE-A FĂCUT D-L PIEDONE ! OAMENII PE CARE ÎI ACUZAȚI CĂ-S NEAMURI CU PIEDONE-AU FIȘA POSTULUI,ȘI-O RESPECTĂ,-CUM AU AJUNS ÎN SERVICIU? DACĂ ȘTIȚI VREUN MATRAPAZLÎC DE CE NU L-AȚI DENUNȚAT,ALTFEL -SUNTEȚI COAUTORI,ÎNLESNITORI,COPĂRTAȘI LA AȘA ARUNCATELE DIN PIX FĂRĂDELEGI! EXISTĂ NEDREPTĂȚIȚI -DE CE N-AU SESIZAT? –AȘA CĂ „MARȘ MĂ” CU DEZVĂLUIRILE ÎN CAMPANIE ! PĂCAT CU ,„FIAT -IN-JUSTIIA” A SCOS DINTRE CONRAVENȚII-INFRACȚIUNI– „CALOMNIA” !ÎNEASCĂ” PĂI POLIȚIA CE MAI AȘTEAPTĂ ? SĂ-I IA CA DIN OALĂ -SĂ-I JUDECE PE VARIANTA SCURTĂ ȘI PE VINOVAȚII GĂSIȚI -DIRECT ÎN TABĂRĂ UNDE SĂ-ȘI CONSUME FORȚELE FORȚOASE LA AMENAJATUL CANALULI SIRET -DUNĂRE ! ORI DACĂ OAMENII ACEIA NU SUNT VINOVAȚI SĂ NU LE MAI ZICEȚI „INTERLOPI” .EI SUNT CETĂȚENI! (INTERLOP=care are o reputație proastă; rău famat; dubios, suspect, deocheat._)

 9. Toata ,,ELITA ,,neocomunista ISI prolifereaza in varful puterii beizadelele,rasfatatii INCOMPETENTI,IMPOSTORI,IRESPONSABILI,NEINSTRUITI,jucanfu.secu destinul romanilor.Merita indepaetati in suturi!

 10. Pe burdihanul facocerului ar trebui să scrie:

  AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ!

 11. desi in cazul acesta au dreptate, usr a procedat la fel cand erau la butoane si au promovat la min. sanatatii un personaj care nu avea pregatire corespunzatoare domeniului respectiv,iar asta inseamna ca nu sunt cu nimic mai breji decat celelalte partide.Cum poate cineva cu studii in alt domeniu(si acelea controversate), care nu cunoaste termenii medicali si procedurile, sa-si asume responsabilitati, sa cunoasca si sa rezolve problemele specifice sau sa comunice si sa-i conduca pe altii cu studii indelungate in medicina, care sunt,o multime , specialisti cu reputatie in domeniul lor? Ai pregatire intr-un domeniu pe care singur ti l-ai ales, du-te si performeaza in domeniul tau, ca de-aia l-ai ales!

 12. Rezistii au tupeul si nesimtirea sa vorbeasca dupa dezastrele Plicusor & Clotilda si sustinetea penalului VeVe la europarlamentare??

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.