Va exista o Europă albă în fața invaziilor?

Problema migrației ilegale continuă să se agraveze. Uniunea Europeană și Statele Unite sunt în prima linie a țărilor care sunt supuse unei veritabile invazii a migranților africani și asiatici.
Până în acest an, insula italiană Lampedusa a primit 133.000 de migranți ilegali care nu au putut fi expulzați, în ciuda existenței unor astfel de acorduri cu Tunisia și Libia.
Dar Tunisia, deși a luat deja unele măsuri pentru a intercepta ambarcațiunile care părăsesc țărmurile sale, nu poate împiedica multe dintre ele să scape și să navigheze spre insula italiană din apropiere. În ceea ce privește Libia, care este cufundată în haosul cauzat de luptele sale interne, nici ea nu își poate îndeplini promisiunile. În realitate, de pe coasta libiană pleacă migranții: cei mai mulți dintre ei merg la Lampedusa și un procent mai mic spre insula Malta.
Haosul migrației legale afectează Europa de Vest de ani de zile. Insula Lampedusa are 6.300 de locuitori de origine italiană. Dar în acest moment există 11.000 de migranți controlați pe insula italiană. Adică, sunt aproape de două ori mai mulți migranți decât locuitori.
Își dau seama europenii ce ar însemna dacă fenomenul Lampedusa s-ar extinde în partea de vest a continentului? Europa ar avea un număr mai mare de imigranți ilegali africani și asiatici decât europenii de origine.
Este o viziune apocaliptică, dar care poate deveni realitate într-un timp care nu poate fi determinat. Chiar și așa, pericolul există. Uniunea Europeană își menține politica „drepturilor omului” care constă în distribuirea migranților între cele 27 de țări care o alcătuiesc.
Dar lucrurile se schimbă. Germania a instituit controale la frontieră cu Polonia și Republica Cehă. Ungaria a întrerupt intrarea migranților. Și Danemarca a făcut-o, dar Spania, Italia și Grecia, țările cele mai afectate de această criză, încă nu știu cum să scape de problemă. Și chiar și Papa Francisc a declarat la Marsilia (Franța) că europenii „nu ar trebui să fie egoiști și să-i primească pe toți cei care le bat la ușă”. Chiar dacă sunt milioane? Ar fi necesar să-i spunem Pontifului.
În Statele Unite, zona de graniță dintre Texas și Mexic continuă să fie o scurgere pentru migranții latino-americani, deși sosesc și sirieni, irakieni și chiar chinezi. Departamentul de Interne (Patria) estimează că între 100 și 400 de persoane intră zilnic pe la  acea graniță.
Guvernul Texas îi trimite la New York în autobuze, ceea ce a declanșat furia autorităților din „blocul” (numele pentru New York), până la punctul în care primarul, Eric Adams, a spus că migranții „distrug orașul nostru și nu putem găsi remedii.”
Regatul Unit a luat trei decizii pentru a opri sosirea migranților. În primul rând, a semnat un acord cu Rwanda pentru a-i trimite în acea țară, dar magistrații de la Londra l-au paralizat. Apoi, a angajat o barcă-hotel pentru a găzdui ilegalii, dar a trebuit să stopeze cazarea când a fost detectată o infecție virală. În cele din urmă, a ordonat Marinei Britanice să patruleze prin Canalul Mânecii pentru a intercepta bărcile și a le returna în Franța. Chiar și așa, ilegalii reușesc să treacă și să ajungă pe țărmurile britanice.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6

31 de Comentarii

 1. richard gere miliardar, pro-pritar (ha!) da inzula, sluga sorosh du kalergi, a cumparat barci si aduce PERSONAL migranti din africa in europa…de ce nu-i duce la el pa inzula daca ii sunt atat de dragi…? de ce nu-l acuza nimeni…? ESTE ACEST SCLAV AL SA A TA NEI MAI PRESUS DE LEGE? URZULA IL PROTEJEAZA? asistam la ruinarea civilizatiei. HAI SOLVE&COAGULA, mai draga!

 2. Din fericire nu vor mai exista, intr-un deceniu nu o sa mai fie oras in Vest majoritar European. Si in trei decenii aceeasi situatie si in Est.

 3. Nimic nu va opri acest val imens.Europa e destinată să devină mai devreme sau mai târziu un spațiu al excedentului demografic al lumii a treia. Eu un preț platit libertății. Toți vrem stat de drept și democrație dar pe aceasta cale nici migrația in masă nici problema demografiei nu vor fi rezolvate. Suna dur dar asta e.

 4. Papa e „dus”, saracu’ ! (ma rog, asta daca nu mergem pe ipoteza din ce in ce mai des vehiculata, aceea ca face parte din „gasca” si pune umarul vîrtos, atit cit mai poate, la torpilarea Europei si a crestinismului !). Mai are putin si-l vom vedea jucind bîza cu tataie Joe sau colorind carti cu Strumpfi, pentru copii … A declarat, textual, ca „imigrantii nu au nevoie de azil, au nevoie de ospitalitate” (!!)

 5. ****Proprietatea voastră nu vă aparține
  – Viața voastră nu vă aparține
  – Deciziile voastre sunt supuse voinței noastre
  – Noi știm mai bine decât voi –
  Nu aveți dreptul să vă asumați riscuri după bunul vostru plac
  – Vom anula orice ține de autonomia voastră corporală și de alegerile voastre care nu corespunde cu opiniile noastre
  – Noi nu avem nici o restricție, voi trebuie să vă supuneți tuturor restricțiilor.
  Oamenii-Șoareci și Marea Apatie
  https://www.activenews.ro/opinii/Oamenii-Soareci-si-Marea-Apatie-184660

 6. Nerecunoscatorilor ! Ati uitat sau va faceti ca ati uitat ca strabunica nostra a tuturor, Lucy, tot din Africa a venit in Europa cu traista-n bat, fugarita de lei si hipopotami !

 7. Mai vreti in spatiul Schengen acum cand se vrea metisarea fortata a Europei? Singurele care au de castigat din toata mizeria asta sunt Asia si Africa,si-au golit mai intai puscariile si si-au trimis asa zisii refugiati in Europa,toti de varsta militara,toti barbati intre 16-30 de ani,bine ca eu stau la granita Ue scanat si verificat iar astia intra ca prin branza in Europa. Stati sa se organize hoardele contropitoare si o sa urmeze un razboi civil in toata Europa,sa vedem pe unde scot camasa toti stangistii mereu cu steagul curcubeu in dinti!

 8. „Uniunea Europeană își menține politica „drepturilor omului” care constă în distribuirea migranților între cele 27 de țări care o alcătuiesc”.
  Nu-s „migranți”, ci IMIGRANȚI!
  Iar „politica drepturilor omului” trîntită pe masă de birocrații ME-ALEȘI DE NIMENI ai Uniunii Ioropenise islamizante (creeația progresivă, de 70 de ani, a Imperiului Satanei = S.U.A., ce a înlocuit „Planul Marshall” de control al Europei) este de fapt Planul „Kalergi” al MASONERIEI.
  Papagalul fodbaliator Francisco zis-Papă este doar o marionetă a Wall Street-ului, că așa a și fost pus, după alungarea de către Departamentul de Stat de la Washington a Papei Benedict Ratzinger, prin amenințări de culise la adresa Bisericii Catolice.
  Și în Rromînika, pretextînd că „au nevoie de muncitori străini în Construcții, Alimentație și HORECA, fiindcă nu există forță de muncă autohtonă” șî inventînd „angajări”, fac „transfer” dă asiatici în Jarmaniia șî altele, pă mii de $$ „taxe” la negru? Sărăcanii ăia își plătesc ajungerea la nemți, la salarii mari, cu un stagiu temporar dă tranzitare p’în Rro’, iar unii dintre ei mor la Krevediya!
  Trebuie INTERZIS importu’ dă forță dă muncă dîn străinătate, încurajat parșiv dă masoneria dă la Bruksăl……[Rumburak]

 9. Cât de fericiți au fost unii, când papa l-a ”admonestat” pe Viktor Orban, pentru reticiența de a primii imigranți ilegali. Cât de indignați au fost, când a vorbit de păstrarea identității ”albe” a Europeide Est (necolonizatoare!) la Tușnad. Iată că acum traficanții de persoane trag focuri de armă în direcția grănicerilor maghiari prin gardul de siguranță la granița cu Serbia.
  Nu se suflă un cuvânțel despre traficanții din România: zi de zi sunt prinși…și câți or trece până-n Austria;? Ba, mai mult se spune- disculpându-se- că de fapt din Ungaria provin migranții ”austrieci” Probabil, pentru că n-au aripi să zboare din Banat direct în Viena…Recent o dubă din Mehedinți a făcut accident în Budapesta: au fost prinși peste 20 de ”călători” clandestini, unul rănit grav, 8 mai ușor. Șoferul a fugit de la locul accidentului. Dar R.B. știe…le știe Dom-le: toată mizeria cu Schengenu vine de la Putler Muscalăul.

 10. Federatia Rusa e subpopulata, poate prelua linistit jumatate din populatia actuala a Africii
  Va dati seama ca ar deveni o supraputere,cum isi doreste,cu 500 de milioane de sclavi ,ce trai pe vatrai

 11. N-ați priceput nimic.La sfârșitul „proiectului” doar „stăpânii” vor fi albi, sau aproape.Stăpânul trebuie să se deosebească de toți ca să poată fi agățate de el tot felul de mituri și minunății și să fie declarat infailibil și intangibil deși e prost ca nuca și un porc ordinar(cum sunt mulți davosiți deja).După „superclasa” asta vin câinii, slugile și suboamenii sau”prisosul” aprovizionați cu mâncare sintetică proastă, alcool și droguri, fără slujbă și în microlocuințe.Copiii lor accidentali și rari vor fi folosiți la experiențe sau „avortați postnatal’ iar asistența medicală se va rezuma la euthanasie. Cam asta pregătesc eliții iar liderii noștri și ai altora nu par prea deranjați.Avelo grija, urmează criza. Civilizația s-a oprit de ani buni iar ce urmează, conform davosiților, e toboganul.Ei nu știu, dar vor cădea și ei pentru că comunismul nu funcționează nici în distopia lor împuțită ca ei și vor urma și ei.Păcat că o regulă a cimpanzeilor a însângerat istoria până axum și amenință să o termine.

 12. Politicile deliberate zis europene vor seca si prabusi cu efect de domino atat UE si statele vestice dand in riscul inceputului unui razboi.

  Asa numitul plan Kalerigi impinge spre balcanizare Europa si la confruntari militare locale. In timp se vor uni intr-una singura generalizata. Primele victime politisti de frontiera impuscati raniti sau morti, la granitele UE.
  In acelasi timp explodeaza si traficul de droguri si consumul, pericolul si teama sa nu mai poata fi simtite.

 13. Problema colosala ! Si la noi, uitati-va in Bucuresti : s-a umplut de nepalezi. In foarte scurt timp vor cere sa-si aduca nevestele si copii(au cate 7-8), apoi parintii , apoi alte rude. Pe termen mediu nu-i mai deosebim de tigani si astfel…..romanii albi vor fi MINORITARI.

 14. Imigranții sunt bineveniți în Europa.
  Dacă promit că luptă împreună cu noi pentru salvarea planetei.
  Dacă se joacă frumos cu noi de-a curcubeul și ne lasă să rămânem Pride, de ce nu. Cred că Miss Olanda de-abia așteaptă să poarte o burca de firmă.

 15. @nicu olahu
  ai putzintica rabdare:
  -AZI tziganii SE FOLOSESC de limba romana.

 16. Istoricul Neagu Djuvara a spus ca in 100 de ani Europa va fi islamizata. Au vrut colonii in Africa si Asia mai apoi democratie in tarile arabe, si s – a ajuns la haos. Dar au uitat ca aceste tari nu vor democratie alba.

 17. Trageti fratilor zidul pe crestele Carpatilor! Doar asa mai poate scapa ceva din Romania de raul ce se revarsa peste toti din ghena Europei de vest mafiote, corupte si pervertite. Viitorul romanilor adevarati este altul.

 18. No hope in dope
  No dope in Pope!
  Se drogheaza sau se preface? That is the question.

 19. Aducerea de alte rase nu este nouă. O pildă ar fi aducerea țiganilor. Zic aducere nu venire deoarece și atunci a fost plan al elitei conducătoare. A se vedea decretul lui Sigismund, regele fenician al Ungariei, de la 1423, prin care cere supușilor să-i primească bine pe țigani, să-i lase să se așeze unde vor și să nu se amestece în treburile lor.
  Acel decret fost găsit de Eudoxiu Hurmuzachi. Acum se află în arhivele din Ungaria de unde, cu ceremonie, a fost înmânată o copie unor reprezentanți ai țiganilor.
  600th-anniversary-sigismund-luxembourg-roma-decree-house-european-history
  Da, Sigismund a fost fenician. Se trage din casele Vasa și Jagellion.

 20. nu exista alb, negru, rosu, galben. exista oameni. daca sintem atit de destepti pe cit pretindem hai sa eradicam suferinta in locurile din care provin acesti oameni pentru a le da o speranta la viitor, in tarile lor.

  dar deh, profitul e mai important decit viata oamenilor.

  daca asa zisele state civilizate se pretind leagan de civilizatie si democratie, cu asta ar trebui sa inceapa. sa recunoasca ca dupa secole de deposedare de resurse a altora si de folosire exclusiva a fortei de mnca in folos de profit, a sosit timpul schimabrilor fundamentale in perceptie si actiune. daca macar o secunda le va da prin cap sa se lepede de cinism si dubla morala.

  • Doaaaa-mne,cata dreptate aveti!!! Frumos ganditi si emotionant ati scris,@@@ Dle ZALMOXIS, dand dovada de credinta, empatie, bunatate si altruism! Ma aliez gandirii Dvs.,dar parca mi-e teama sa scriu,si eu,niste adevaruri, traite de mine,de noi!(Iisus ma aude ca spun adevarul!!!) ////1.)Am luat Concursul,dupa „Definitivat”,la „F.de LITERE” si din 1974, am predat LR, pana in 2013, la „Catedra de LR pentru Studenti straini”, de pe toate Meridianele Globului, dand, si Doctoratul, in ” Metodica Predarii LR ca LS” si nu va spun ce amintiri superbe am si cat de bine ne-am inteles si i-am cunoscut,intuind,si Sufletul,Caracterul,Idealurile acestor arabi,africani,asistici s.a.Am fost prea ocupata cand eram in activitate,iar,mai apoi, am devenit Bunica de 4 Nepoti si n-am avut timp sa scriu,si o „Carte de Suflet”, cu titlul: „Glasul popoarelor in Inima mea”!///// 2)Avem la tara, o Casa batraneasca, un Conac superb, modernizat de Fiul meu. Credeti-ma ca tot ce a insemnat curatenie si ordine, in timpul si dupa renovarea Conacului,Fiul meu,cu TIGANII a colaborat, inclusiv ordinea exemplara din CURTEA de 1000 m patrati, plus ajutorul dat, dupa aceea, cand mergeam in Vacanta!Tiganii din Comuna mea sunt nemaipomeniti! Sunt atat de onesti,truditori,respectuosi ,curati,ca nu ti-e sila sa mananci bucatele lor, aduse ca „Impartite Sfinte”, de „Sarbatori Sacre!” Lumea ii respecta si are nevoie de ei, peste tot! Este o armonie de nedescris, intre romani si tigani,in Comuna mea! Care o fi secretul,nu stiu decat ca,si ei ne respecta enorm, iar noi,ne comportam cu ei,vuman! Deci,eu cred ca „secretul” se afla in <>” Doamne, protejeaza-ti, si „Creatia umana”,indiferent care ar fi! AMIN!

  • Ooof,iar au anulat! Atunci scriu din „Biblie”,care, „in <>, al carui laitmotiv este <> scrie asa:<>”!!!

 21. Pestele tot de la cap se-mpute. De aceea, capul pestelui trebuie taiat la timp si dat la pisica, sa-l manance. Taiat la timp, capul pestelui nu-i toxic. Pisica nu sufera nicio indigestie, indiferent de specia pestelui…

 22. Dimpotriva rasa Africana va dispare. Ei au pielea neagra pentru ca stau la soare nuzi. Azi inclusiv in Africa oamenii umbla imbracatzi deci in cateva generatzii piele lor se va albi cum s-a intampat shi in Europa. Initzial omul de Neanderthal era blnd iar cel de Cromagnon brunet caci venise din Africa mai curand.

 23. Dispari tu ca nu faci copii!aia din Uruguai la 40 de ani cu 44 de copii,ce mai ziceti?si nu e singura,ca acolo arsa e moda!la aia nu mai 3ste poluare,constrangeri?!?de ce nu stau la ei acolo,ca noi nu am avut colonii,sa vina la noi!ce beneficii am avut noi ca tara?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.