Vă place noul echipament al Naționalei?

Federaţia Română de Fotbal a lansat noul tricou al echipei naţionale, acesta fiind inspirat de rezistenţa şi perseverenţa care definesc suporterii români şi poartă brâul tradiţional, informează frf.ro.

„Tricoul este conceput pentru a rezista la toate presiunile şi provocările pe care suporterii le întâmpină, de la lacrimi şi emoţii până la minutele tensionate de la finalul meciurilor. Echipamentul poartă brâul tradiţional, drept un simbol al valorilor care ne-au ţinut uniţi de-a lungul timpului şi care ne vor face să mergem înainte cu încredere. În folclorul românesc, puterea voinicilor luptători stătea în brâu si ne dorim ca acesta să ne inspire în continuare.  Brâul conţine elemente emblematice pentru regiunile istorice ale României, o trimitere la trecutul nostru comun, cel care ne aduce împreună şi ne motivează să credem şi să continuăm. Pe teren sau în tribune, avem acelaşi ţel: să clădim succesul echipei naţionale!”, transmite Federația.

Pe lângă elementul distinctiv al noului tricou, brâul, nu lipsesc tricolorul, acesta fiind prezent pe mânecile tricoului, pe şort şi pe jambiere, dar nici mesajul de unitate “Luptăm împreună”. Noul echipament e o întoarcere la galbenul tradiţional, pentru ca albastru complet, respectiv roşu complet, să caracterizeze celelalte două opţiuni.

FRF subliniază că noul echipament este şi produsul unei ample cercetări. Suporterii au fost incluşi şi ei în procesul de conceptualizare pentru că au contribuit la identificarea celor mai iubite echipamente din istoria naţionalei şi a elementelor cele mai apreciate ale acestora. În plus, au oferit detalii legate de combinaţiile de culori şi exemple de alte echipamente din fotbal care s-au bucurat de apreciere în ultimii ani. Peste 800 de suporteri, femei şi bărbaţi, din ţară şi din străinătate, au avut ocazia să îşi exprime părerea şi să îşi susţină ideile.

Fabricarea a fost realizată din poliester 100% reciclat pentru a minimiza impactul asupra mediului. Această ţesătură se caracterizează prin calitatea şi elasticitatea sa, pe lângă faptul că este foarte rezistentă şi uşor de întreţinut. Fabricat din materiale plastice prelucrate transformate în fir de poliester reciclat şi apoi în mii de metri de ţesătură durabilă şi rezistentă.

„În plus, a fost inclusă tehnologia MICROMESH pentru a oferi sportivilor o mai bună aerisire. Datorită acestei ţesături de plasă, care înlocuieşte materialul de bază, transpiraţia se evaporă mai rapid. Prin urmare, corpul jucătorului rămâne uscat şi este împiedicată răcirea după efort.

În plus, sistemul de cusături FLATLOCK a fost încorporat prevenind frecarea şi oferind elasticitate şi libertate de mişcare.cu elementele tradiţionale şi împrumută liniile Coloanei Infinitului, celebra sculptură a lui Constantin Brâncuşi, ca un simbol al iubirii infinite a suporterului român pentru echipa naţională şi a motivaţiei tricolorilor de a le aduce acestora satisfacţie.

Colecţia JOMA pentru sezonul 2023/2024 este completată de o linie extinsă de îmbrăcăminte, constând din hanorace, tricouri, pantaloni scurţi, pantaloni lungi, îmbrăcăminte pentru exterior şi accesorii, precum şi o linie completă pentru antrenament”, anunţă frf.ro.

Primul meci la care tricolorii vor îmbrăca noul echipament va fi în Andorra, vineri, 25 martie, de la ora 21:45.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

16 Comentarii

 1. Mda … imi place, si mai ales imi place colectia de tatuaje de pe maimutele astea de „fotbaliatori” ! (colectia de parasute din dotare nu apare decit noaptea, in cluburi de fitze) … si la cele trei culori (apropo, joaca cu cele trei culori in acelasi timp pe teren, ca sa aiba Tricolorul ? desi galbenul e interzis, Ucraina are monopol, si cum a spus Malai Mare nu trebuie sa-i suparam, ca si sa sint necajiti !) se adauga si culoarea alb pentru echipamentul portarului … albul care e culoarea pacii si prin care roaga atacantii echipelor adverse sa nu traga la poarta !

 2. Cel mai bine e sa-i imbrace in ii si cu caciuli de oaie pe cap!Arata ca intelectualii de la federatie…plus itari taiati deasupra genunchiului.,.

 3. Bani cheltuiti de pomana cu acesti asa zisi fotbalisti tatuati de sus pana jos.Ori ce om normal gindeste ca un sportiv adevarat nu are aceasta placere sa se tateze ca ultimii golani si parasute ,ca sa nu le spun borfete .Ce o fi in capul acestor oameni atunci cind isi deseneaza pe tot corpul asemenea tatuaje ? Au impresia ca par mai inteligenti sau mai frumosi ? Ar trebuii sa existe o limita si in aceste tatuaje si nu asa cum vedem ca exista la ora actuala ,incit greu sa mai existe o bucatica din corp netatuata.Cred ca acesti indragostiti de tatuaje nu isi dau seama cita scirba si repulsie au ceilalti oameni normali care nu sint tatuati.

  • Cate o tichie de margaritar le mai trebuie. In rest le au pe toate……[Rumburak]

 4. fundashii pe albastru,
  atacantii pe galben
  si portaru PE ROSHU!
  (roshu/stop)

 5. Echipamentele astea noi la echipa națională sunt exact precum costumul care se cumpără pentru mort…

 6. Daca vor fi tot chinezarii de nepurtat precum cele cu care au fost cadorisiti politistii, e clar ca sunt bani aruncati. Genul de gunoaie care dupa trei luni iau calea deeurilor…ca mai toate produsele din colonia „prospera” Romania…

 7. Nu sunt de acord cu bermudele!
  Se impun pantaloni luni cu dunga calcata drastic si pantofi ciocati cu toc metalic.

 8. Pot sa se imbrace si cu ” tu-tu „, ca tot mananca bataie. Andorra aduce pe teren toata tara. Juma tin adversarii, juma trag la poarta. In poarta o sa fie robotul Ion. Ai nu zau? Si la asta ma cenzurati?

 9. DEZGUSTATOR! MAI URAT NU SE PUTEA…UN PIC DE IMAGINATIE E NECESARA
  aSTA-I ECHIPAMENT CA-N 1930.
  JOMA????

 10. Astia de azi sunt doar fotbalisti artificiali ca si alimentele, fotbalistii adevarati se formau cu adevarat si descopereau pe maidan sau in curtea scolilor apoi erau descoperiti si slefuiti de meseriasi!

 11. La astia nu le-as da nici apa,darmite echipament,cantonament si trai pe vatrai.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.