Val de înjunghieri la cea mai mare petrecere stradală din Europa

Doi bărbaţi se află în spital în urma unui val de înjunghieri la finalul Carnavalului Notting Hill, care a avut loc până luni în vestul Londrei, a anunţat Poliţia Metropolitană din Londra, potrivit DPA.

Forţele de ordine au precizat că un bărbat în vârstă de 29 de ani se află în stare critică în spital în urma unei înjunghieri care a avut loc luni pe Warfield Road, chiar lângă Harrow Road, la scurt timp după ora 21:00.

Un al doilea bărbat, în vârstă de 19 ani, se află în stare gravă, dar stabilă, la spital după ce a fost înjunghiat pe Ladbroke Grove cu puţin timp înainte de ora 20:00.

Poliţia a declarat că alţi şase bărbaţi, cu vârste de 18, 19, 20, 25, 28 şi, respectiv, 40 de ani, au suferit răni care nu le pun viaţa în pericol în urma unor alte înjunghieri separate, comise în cursul serii de luni.

Poliţia a operat 275 de arestări în cele două zile de carnaval, dintre care 165 luni, pentru o serie de infracţiuni care au inclus posesie de arme ofensive, agresiuni asupra poliţiştilor, posesie de droguri şi agresiuni sexuale.

„Este regretabil că, pentru al doilea an consecutiv, noaptea de luni la Carnaval a fost marcată de violenţe grave”, a declarat comisarul adjunct Ade Adelekan, care a supervizat activitatea poliţienească.

„Nimeni nu contestă importanţa Carnavalului în calendarul cultural londonez, iar majoritatea covârşitoare a celor care au venit au avut parte de o experienţă pozitivă. Cu toate acestea, nu putem trece cu vederea înjunghierile, agresiunile sexuale şi atacurile asupra poliţiştilor”, a completat acesta.

Anterior, în cursul zilei de luni, numeroşi petrecăreţi purtând costume colorate şi fanteziste au defilat pe străzile din vestul Londrei, marcând punctul culminant al Carnavalului.

Celebrităţi precum Lily Allen, Idris Elba şi Nick Grimshaw s-au numărat printre petrecăreţii prezenţi la această ediţie.

Carnavalul Notting Hill, considerat cea mai mare petrecere stradală din Europa, este o celebrare a culturii şi a istoriei populaţiilor caraibiene.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

9 Comentarii

 1. Barbati,tineri…Nu zau ? Pute de la o posta a rafuiala intre doua bande de traficanti de droguri ,nu s-au inteles la preturi sau ceva incalcari de teritoriu.Nimeni sanatos la cap nu vine cu arme albe la petreceri stradale.Numai la Cluuuj s-a dansat,drogat la greu si nu s-a prins un parlit de dealer de droguri.Se vede treaba ca baietii au decartat la primarie banul gros,ca doar n-au cazut din avion ace si seringi la tot pasul.Nici ca putea a ,,iarba,,si drogati peste tot ..M-am lecuit de ,,petreceri,,de astea pentru toata viata,nu sunt altceva decat o imensa ,,piata,,de droguri de toate tipurile in aer liber.

 2. In fiecare an se întâmplă același lucru la acest carnaval al diversității in ghetoul numit Londra.

 3. Exagerari fasciste.
  Jocul cu cutite este o traditie a refugiatilor care imbogatesc cultura europeana ale carei valori perene sunt aparate de Eroul Winston Churchilzelensky in Slava Ukraina.

 4. „„Carnavalul Notting Hill, considerat cea mai mare petrecere stradală din Europa, este o celebrare a culturii şi a istoriei populaţiilor caraibiene.„„CARAIBIENE…CARAIBIENE! PĂI NU TREBUIA (ISTORICO-GEOGRAFIC)-CARNAVALUL SĂ SE NUMEASCĂ–SPANIOLO-PORTUGHEZEȘTE- ȘI SĂ AIBă LOC ÎN MADRID-LISABONA de-a lungul Tojo-ului nu a TAMISEI?? AL DRACU „MEN” -din orice să pună de o „scaldă-n whiskey și o afumare cu înțepături”

 5. Americani, englezi, francezi si pina spanioli au invadat Irac fara niciun motiv, ca sa se joace cu armele lor de abia cumparate. Acuma englezi pentru 3 golani care s-au ingungheat intre ele, pling de mor. Intre englezi si americani, cind au asaltat Irac, au omorit peste un milion de irachies, mii de ei copii. Cind o ziarista a intrebat-o pe aia ” Marilyn Albraigth”,nume fals, tipa e evreica din Chejia, ce parere are ca murise 500.000 de copii irachieni, tipa a raspuns ca pentru cucerirea ” libertatii”, moartea celor 500.000 de copii era meritata.

 6. Fiecare cu untoldurile lii.
  Locatia se schimba drogurile raMan.

 7. Toti tembelii parveniti urlau in nestire „vrem o tara ca afara!”. Uite ca acum o au. Este Romania drogatilor lui Iohanis. De cand cu asta la butoane, drogatii au explodat in Romania.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.