Valea Jiului, în straie de iarnă

Locuitorii Văii Jiului au avut, luni dimineață, o surpriză de proporții. Un strat subțire de zăpadă s-a așternut peste natura proaspăt înverzită. Pomii au trecut prin ciclul de înflorire deja, fiind în etapa de legare a fructelor, existând riscul ca temperaturile scăzute să afecteze roada din acest an.

În Stațiunea Straja, stratul de nisoare care s-a depus este unul consistent și îmbietor pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Schitul Straja/Foto Dimitrie Ivașco

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Galben de ninsori în zona Văii Jiului, atenționarea fiind valabilă până astăzi la ora 12:00.

„La altitudini de peste 1.500 de metri în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, vor predomina ninsorile, local însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă”, au precizat meteorologii.

 Integral pe Cotidianul de Hunedoara

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.