(VIDEO) Vama Urziceni, blocată de protestatari

Traficul a fost complet blocat, miercuri, pe DN 1 F, în Vama Urziceni, din cauza protestului fermierilor şi transportatorilor.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers ale DN 1F, în Vama Urziceni, judeţul Satu Mare, din cauza autovehiculelor transportatorilor care protestează”, a transmis, miercuri, Centrul Infotrafic.

VIDEO/FOTO

Protestele continuă, miercuri, în mai multe zone din ţară, drumuri sau vămi fiind blocate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

6 Comentarii

 1. „Nu Importan Razboiul” este scris pe benerul din fotografia articolului,afisat pe un tractor de protestatarii din Vama Urziceni judetul Satul Mare.
  Iohannis si Zelensky au semnat pe 14 ianuarie 2024 un Protocol de DUBLA RECIPROCITATE de GARANTII MILITARE si POLITICE,in care Romania si Ucraina sunt parte din razboiul cu Rusia,fara ca Parlamentul Romaniei sa incuvinteze intrarea Romaniei in razboi cu Rusia,conform actului semnat de Iohannis.

 2. Gargara propagandistica !Razboiul va bate la usa ,nevolnicilor,daca cade Ucraina urmeaza Romania si atunci tot de proteste o sa va tineti …cu Sosoaka Pauker presedinta

 3. Trolacii Urcaci să lase VITEJIA si frecatul mentei pe forum.
  Românii n-au de ce să lupte pentru MaidaneZi, MARII nostri PRIETENI…
  Pe front, buey !
  AVANSAȚI la Cinci_Bordeie, OCOLIȚI la Bahmut, VÂSLIȚI la Krynki !
  Sau un pic de plajă în Crimeea, măRog !
  🤮

 4. Scria Cronicaruu’:
  „Mai Nasc SI la Moldova OAMENI”.
  MAI sunt si PRIN … 🙂 Oameni, ca far’de Danshii NIMC NU se intampla …
  Sa CRAPE LIFTELE DREACuu’ de Ciuda!
  ZIC IO ACUM, da’ NU uit sa intreb:
  UNDE au fost acestia, AiaBUNII cand AIA Raii m-au „MUSCAT” in Haita in Doua Randuri, de ma mir ca LE AM scapat …

 5. Daca Iohannis vrea razboi cu rusii,sa faca bine si sa plece la Kiev ca voluntar in armata lui Zelenski…poate asa scapam de PAMPALAUL tradator !.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.