Variante noi de mesaje pentru Sărbători

Ți-ai dori ca mesajele tale de Crăciun să numai înceapă cu „Fie ca…“?  Te simți lipsit de inspirație? Speri să fii mai inspirat decât ai fost anul trecut? Dacă ai răspuns cu DA, află că există oameni care te pot ajuta.

Anul acesta, în spiritul autentic al Sărbătorilor, comunitatea creatorilor români de conținut scris – Penman, o platformă cu peste 200 de freelanceri înregistrați, vine în ajutorul celor care duc lipsă de inspirație atunci când vor să scriere mesaje de Sărbători. Pentru că la capătul fiecărui mesaj și fiecărei urări este o persoană dragă sau apropiată, comunitatea Penman și-a unit eforturile și lansează campania „De Sărbători, fiecare cuvânt contează”, care aduce un strop de căldură și autenticitate în tradiționalele urări de sărbători.

 

Astfel, în locul obișnuitelor formule de Fie ca…”, creatorii de conținut scris aduc 12 mesaje originale și creative, pline de emoție și bucurie, prin care împărtățesc bucuria Sărbătorilor cu toți cei care simt magia acestei perioade.

 

Iată cele 12 mesaje inspirate pentru Sărbători:

 

Către familie (părinți și frați)

Să fim împreună de Sărbători este dorința din fiecare an. Îmbrățișările care miros a cozonac sunt preferatele mele. Sărbători dischisite! (fericite are toată lumea)

 

 

Către soț/soție/persoana iubită

Tu ești cadoul pe care i-l cer Moșului în fiecare an și uneori, rătăcind printre atâtea daruri, uit să-i mulțumesc pentru cel mai prețios dintre ele. Îți mulțumesc că ești. Sărbători cu iubire! (fericite are toată lumea)

 

 

Către bunici

Mă întorc în copilărie cu fiecare sărbătoare cu voi. Vă mulțumesc pentru poveștile pe care ador să le retrăiesc. Sărbători dischisite! (fericite are toată lumea)

 

 

Către familia extinsă (soacră, socru, noră, ginere)

Familiile care nu se nasc în aceeași casă se formează prin bucuria de a fi împreună și să fiu parte din a noastră e cel mai frumos cadou. Sărbători dichisite! (fericite are toată lumea)

 

 

Către rude (verișori, unchi, mătuși)

Dacă n-ați găsit sub brad cadoul preferat, stați cu ochii pe ușă. Colindătorul vostru favorit e pe drum. Sărbători dischisite! (fericite are toată lumea)

 

 

Către prieteni apropiați

Ce merge bine cu sarmalele? Un vin divin! Care e cel mai bun vin? Vin la tine după „seen”. Sărbători dischisite! (fericite are toată lumea)

 

 

Către colegii de muncă

Nu-i așa că astăzi vă place lunea? Sărbători dischisite! (fericite are toată lumea)

 

 

Către angajați

Tu ești subalternul meu preferat! (seen by: all colegii). Sărbători dischisite! (fericite are toată lumea)

 

 

Către șefi

Aveți grijă la colesterol! Singurele lucruri mișto de mărit în perioada asta sunt salariile. Sărbători dischisite! (fericite are toată lumea)

 

 

Către colaboratori și parteneri

Să scriem împreună încă un capitol frumos e parte din magia la care am lucrat un an întreg. Vă mulțumim că faceți parte din ea! Sărbători dischisite! (fericite are toată lumea)

 

 

Către clienți

Dacă am putea oferi măcar jumătate din tot ceea ce ne-ați dăruit, ne-ar fi brațele pline de frumos. Vă mulțumim că ne alegeți! Sărbători dischisite! (fericite are toată lumea)

 

 

Către cunoscuți și amici

Ai șters numărul meu din „Favorite”? Nu te las să mă uiți nici dacă mă mut în munți! Sărbători dischisite! (fericite are toată lumea)

 

 

În plus, content writerii au creat și un mesaj special de Anul Nou:

Lasă anului ce trece gândul că ai fi putut mai bine și dă-i celui care vine forța să aducă-n tine: sănătate și noroc, zâmbete și voie bună, soare după oricare furtună. La mulți ani!

 

 

Laura  Ghencea – content writer

„Provocarea din fiecare an este să ne urăm de bine cu cuvinte alese, altele decât cele din anii trecuți. Nu oferim aceleași daruri celor dragi, de ce am oferi aceleași mesaje? A fost o bucurie să pun umărul (și creativitatea) la lucru alături de colegii mei ca să facem zona urărilor de sărbători una simpatică, care să amuze și să invite la împărțit. Cuvinte, emoții și cozonac, desigur.”

 

Scopul campaniei De Sărbători, fiecare cuvânt contează” este de a aduce un zâmbet pe fețele oamenilor și un suflu nou tradițiilor vechi, dar și o notă personală și autentică în aceste momente speciale.

 

Ovidiu Neag – co-fondator și CEO Penman

“Atunci când am pus bazele campaniei De Sărbători, fiecare cuvânt contează”, am pornit de la ideea de a rescrie diferit, pozitiv și creativ urările clasice pe care le plimbăm mereu între noi de sărbători. Toată lumea le trimite, toată lumea le primește. Dar hai s-o facem diferit anul ăsta.

Am lansat creatorilor Penman provocarea și rezultatele sunt gata de pus în mesaje scrise, în social media, în mailuri sau printate pe felicitările pentru bunici.”

 

Toate mesajele sunt însoțite de vizualuri la fel de inspirate care să le ajute să ajungă și mai rapid la destinatari și să le bucure și privirea.

 

Spor la urări și la distribuit mesaje inspirate!

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

 1. Foarte inspirate dar, mai ales inspirate mesaje. Știi ce zic.
  Ce să te aștepți de la niște corporatiști.
  Pe aceeași linie, mă alătur și io eforturilor care este, și urez atât domnului Laura, cât și doamnei Ovidiu alte două mesaje inspirationiste de trecut în portofoliul dumnealor, fără nici o pretenție de copy right:
  „Să aveți o coadă de mașini plăcută pe Valea Prahovei, fie la suiș, fie la coborâș. Socializarea dichisită la statul pe loc să fie cu voi”
  „Concentrare fericită pe mesaje care nu amintesc de semnificația Crăciunului. Și, mai ales, nu mergeți la biserică. Gestul ca atare,vă va expune la urme de moralitate care vă pot fi fatale”
  Dacă știi ce zic.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.