Vărul Simonei Halep, suspect de implicare în mafia pariurilor

 Nu este suficient pentru Simona Halep faptul că după unicul meci jucat de la revenirea pe teren după 18 luni de suspendare pentru dopaj nu a mai putut onora nici o invitație la turnee din motive medicale. Familia Halep a intrat din nou în luminile reflectoarelor presei și nu numai prin ceea ce se întâmplă cu vărul fostului lider mondial al tenisului feminin, Dimciu Halep.

Și acesta este sportiv, dar nici o legătură cu sportul alb. El este fotbalist, care însă nu a reușit să facă un salt calitativ pentru a ajunge la un nivel superior. Asta cu toate că în cariera sa el a făcut parte mai întîi din lotul Viitorului Constanța, echipa creată de Gică Hagi, care a și câștigat un titlu înainte de a fuziona cu Farul iar apoi din cel al echipei secunde a FCSB, care activează în al treilea eșalon.

Fără succes, pentru că dacă ar fi ieșit în evidență cu calitățile sale sigur Gică Hagi l-ar fi propulsat, aidoma atâtor tineri, spre performanță. Așa încât la acest moment Dimciu Halep este căpitanul micuței echipe ACS Hamangia Baia din seria a doua a diviziei C. Este echipa comunei din Tulcea vestită prin celebra cultură de Hamangia și statueta intitulată Gânditorul, o echipă mică, luptând pentru menținerea în acest eșalon.

În urmă cu câteva zile, a avut loc meciul Dacia Unirea Brăila – ACS Hamangia Baia din play-out-ul de salvare de la retrogradare, încheiat cu succesul la scor fluviu al echipei gazdă, scor 7-0. În jurul acestui meci s-a deschis o anchetă, după ce s-a descoperit faptul că nu doar în țară dar și în alte locuri din Europa și nu numai, mai ales la pariurile online s-au mizat sume foarte mari pe victoria la o mare diferență de goluri a brăilenilor sau pe un număr mare de goluri în meci.

Nu e primul eșec la un scor catastrofal înregistrat de formația condusă din teren de Dimciu Halep. În noiembrie 2023, Hamangia era învinsă de CSM Râmnicu Sărat cu 11-0. Luna trecută, în martie, dezastrele s-au înmulțit: 0-9 cu Unirea Braniștea și 0-10 cu Metalul Buzău, în doar o săptămână, pe finalul sezonului regulat.

Suspiciunile privind faptul că ar fi fost un meci aranjat provin din faptul că s-au descoperit două conturi de unde s-a pariat substanțial pe victoria la scor a Brăilei sau pe un număr mare de goluri. Unul aparține unei persoane pe nume Marius Mădălin Anton, exact numele unuia dintre jucători, după cum a investigat iAM Sport, care a recunoscut că are acest cont, dar nu știe nimic de vreun pariu.

Un alt cont, conform aceleiași investigații, aparține nu lui Dimciu, dar altei rude a Simonei, Tănase Halep, coleg de echipă cu Dimciu. Și de aici s-a pariat cu sume mari. Dimciu Halep dă vină pe rezultatele proaste pe faptul că jucătorii vin când și când la antrenament, nu au mai fost plătiți de șase luni și că primarul Marșavela, care a susținut echipa și a făcut și stadion nou, din fonduri europene, și-a luat mâna de pe echipă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Ce moda o mai fi si asta ca atunci cand un t@mpit face o boacana, trebuie amintite toate neamurile si stramosii respectivului?
    Ce are ma-sa, tac-su, sor-sa, frac-su, nasul, varul etc cu infractorul? Este major, nevaccinat cum e moda acum, asadar sa raspunda. Trebuia sa stea neamurile la fun_dul lui si sa-l pazeasca?
    Ura si la gara!……[Rumburak]

  2. Mai un pariu , mai un ,,praf” dubios … Ce naiba ,oameni serioși în neamul Halep .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.