S-a trezit fără bani pe card. Cum a fost posibil?

Cântărețul Adrian Sînă a fost victima unei escrocherii – a rămas fără o parte din bani pe card, potrivit declarațiilor sale.

„Tocmai am fost prădat de vreo 1.250 usd de pe card, în 7 tranzacții – 5 reușite, două refuzate. Companiile par din USA. Ciudat că aceste tranzacții n-au avut nevoie de 3DS. Ați avut experiențe similare?

Ce mă sfătuiți… doamna din call center nu prea m-a ajutat… Până m-am prins eu ce se întâmplă și am blocat cardul au reușit aceste tranzacții”, a scris artistul pe rețeaua Threads, citat de presă.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

6 Comentarii

 1. Si mie mi-a folosit adresa de Email la o Institutia din SUA . Am primit pe Email adresa din SUA ca Spam ! Am sters Emailul din SUA cu Delete fără sa-citesc !

 2. Omule, chinuie-te să îți recuperezi banii furați din cont! Vă fi greu dar nu imposibil! Acțiune proprie dar intensa cu rezultate 100%: Da telefon des, de 3-4 ori pe săptămână la call center-ul la firmei cardului, spune-le că ti-au predat o lecție pe care tu ești obligat să o folosești că nu ai din ce trăi! Nu accepți nicio condiție propusă de ei inclusiv alt card e care NU trebuie să îl plătești, e greșală băncii și sunt obligați să plătească și returneze furaciunea! Atenție: e și capcană in care te atrage că nu îți returnează comisionul de tranzacționare! Nu accepți absolut nimic pentru că nu e avizul tau, nu ai fost informat, pe mail nu se comunică datele și acțiunile bancare în cont pentru că, nu au voie să folosească mailul! La mine a durat cam 4-5 luni plus o lună până s-a hotărât să îmi de-a comisionul de tranzacționare, furaciunea s-a întâmplat în octombrie și ultima returnare financiara a fost la sfârsitul lunii februarie sau începutul lui martie. Am cerut eu să îmi furnizeze pe mail comisionul de tranzacționare la momentul când au returnat toți banii! Garantez că reușești daca te menții tare pe poziție sa nu accepți condițiile băncii, conditii care ajung la diminuarea sumei furate prin tot ce îți oferă banca dar plătești absolut totul daca nu ești atent. Important e sa știi ce vrei dar doar hotărât ca o stanca. Mult succes!

 3. Cand folosesti cardul pe net nu te mai intreaba nimeni de 3DS. Daca nu l-a folosit el, ci cei care intr-un fel sau altul i-au aflat datele cardului (phising, conexiune nesecurizata, skiming, baze de date sparte etc.), sa faca plangere iar VI.. sau M.. C.. sa ii returneze banii, daca se lauda ca tranzactiile prin ei sunt sigure. Ca de aia platesc bani la asiguratori.

 4. ASTA INSEAMNA DIGITALIZAREA !
  MINCIUNA SI HOTIA „BANILOR” DIGITALI, TALHARIA CARDULUI BANCAR !
  TREZEŞTE-TE ! Ridică-te împotriva alogenilor paraziţi iudeomasoni care ne-au ocupat, ne jefuiesc şi ne gonesc din țara noastră aducând în loc arabi, negri, asiatici, distrug copii, viitorul ţării, prin lgbt, desfrâu, droguri! Nu le mai da putere prin minciuna cardului bancar, „banul” digital ! Aruncă-l la gunoi, foloseşte numai banii numerar şi cere urgent revenirea la moneda fizică din aur ! Trezeşte-te ! Ridică-te!

 5. Voi de ce credeti ca se face atata tam-tam ca sa dispara banii cash?
  Ca sa puteti fi furati la discretie.
  Cati dintre cei care vor insista in procese si para-procese, cu cheltuieli enorme ptr taxe si avocati, isi vor mai putea recupera banii? Foarte putini. Deci bancile vor fi in castig.
  Aici este tot chichirezul problemei…….[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.