Vedeta PSD Horia Constantinescu pierde la Constanţa

Candidatul PSD Horia Constantinescu, fost sef al ANPC< şi-a recunoscut înfrângerea în cursa pentru Primăria Constanţa. Primele rezultate ale alegerilor de duminică îl dau câştigător pe actualul edit Vergil Chiţac, Constantinescu fiind plasat pe poziţia a treia, după Stelian Ion, susţinut, de Alianţa Dreapta Unită.

”Încep prin a mulţumi tuturor celor care m-au votat şi m-au creditat cu încredere, echipei mele minunate de campanie şi continui prin a-mi asuma rezultatul votului! Fără să vreau, să pară răutăcios ceea ce spun, dar fiecare comunitate are liderii pe care şi-i merită! Vox populi vox dei! Democraţia înseamnă să ne supunem voinţei majorităţii! Vom fi împreună spectatorii celor patru ani care vor urma! Mă rog la Dumnezeu să fie bine acestui oraş minunat! Există viaţă şi după alegeri!”, a scris Horia Constantinescu pe Facebook.
Vergil Chiţac are peste 30% din voturile pentru funcţia de primar al Constanţei, conform rezultatelor parîiale ale scrutinului.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

3 Comentarii

  1. Chitac, al cui este mai draga, al opozitiei democrate?
    Au mers la doua capete, FSN cu FSN.
    La mijloc, boborul.

  2. Nu pot sa cred omul regalităților care aplica legea ANPC a fost stuchit sau, vorba lui vanghelie, „ejaculat”?

  3. Mafiotii nu au nevoie de unul care a fost seful ANPC si care stie toate hotiile care se pot face. Poporul spune ca fura dar ne dau si noua!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.