Verdictul lui Rareş Bogdan. Cătălin Cîrstoiu, situație grea

Rareş Bogdan

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, luni, referitor la şansele pe care le are medicul Cătălin Cîrstoiu de a fi în continuare candidatul comun PSD-PNL la Primăria Capitalei, că este „o situaţie grea”, dar trebuie luată o decizie finală.

Ela precizat că, dacă se doreşte funcţionarea coaliţiei, cele două partide trebuie să meargă cu un candidat unic, altfel se „dinamitează” şansele candidaţilor de la sectoare, George Tuţă şi Rareş Hopincă.

Întrebat, înaintea şedinţei coaliţiei, despre şansele lui Cătălin Cîrstoiu sau ale unui alt candidat la Primăria Capitalei din partea celor două partide, Rareş Bogdan a spus: „E o situaţie grea, dar trebuie să ieşim astăzi cu o soluţie finală”.

Chestionat dacă PSD şi PNL va merge cu un candidat unic sau va avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei, Rareş Bogdan a spus: „Dacă vrem să mai funcţioneze coaliţia, cred că e nevoie să avem mintea la noi şi să venim cu candidat unic. Dacă mergem cu candidat separat, dinamităm şansele lui George Tuţă şi a lui Rareş Hopincă”.

Liderii coaliţiei PSD şi PNL s-au reunit, luni, pentru a discuta despre situaţia candidatul comun la Primăria Capitalei.

Vineri, Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat, la conferinţa de presă pe care a organizat-o pentru a oferi explicaţii legat de acuzaţiile la adresa sa, că mandatul său pentru candidatură „a fost şi este pe masa coaliţiei” şi a fost „cam singur” în precampania electorală şi nu a simţit sprijin din partea celor două partide.

Miercuri, premierul Marcel Ciolacu i-a cerut medicului să ţină o conferinţă de presă în care să răspundă la toate acuzaţiile care i se aduc, adăugând că nu se poate „merge mai departe” dacă nu se lămuresc toate aceste chestiuni.

De asemenea, joi, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că în coaliţie s-a decis să existe o clarificare din partea medicului Cătălin Cîrstoiu şi este normal ca el să respecte solicitarea în acest sens care i-a fost adresată de premierul Marcel Ciolacu, avansând şi posibilitatea ca, într-o situaţie de extremă urgenţă, PNL să aibă propriul candidat la Primăria Capitalei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

16 Comentarii

 1. Daca nici hotul asta sclifosit nu-l intelege pe impostorul de Cirstoiu, atunci cine?! Sunt de-o teapa, plamaditi din securism si obedienta fata de cate un nanas. Onanis e pt.(editat) de Bogdan Rares ce e Petrov pt.trogloditul de Cirstoiu Catalin. Amin.

 2. ru uuu juuulee etzzz….maaah, role xxxuletzuleeeetz uule, maaaah…maaaahhhh, „liberaluule”, maaahhh… fir-ati ai gheenei de s lu g oi!

 3. Ați câcâit-o cu alegerea catindatului (!) până atu zăpăcit toată lumea. Ce să mai facă nea genunchi, el sau altul o să fie doar un mort viu ! Nu sunteți în stare de nimic, asta-i!

 4. Capuse la capuse trage, s-a trezit flegma asta cheala vorbind

 5. Ce sa zic, nu trebuia sa fii un mare analist politic incat sa apreciezi inca de la inceput ca propunerea lui Cirstoiu a fost o prostie la fel de mare cat Ciolacu si Ciuca la un loc……[Rumburak]

 6. Invitat de marca ieri la B1: Marian Ceausescu, cu toata garderoba lui de sasaieli si kakaieli.
  Ce sa spun: PENIBIL.
  Astept cu interes interviuri in teren prin slaoanele de la Socola, Sapoca si Balaceanca……[Rumburak]

 7. Singur s-a băgat și el insistă în continuare. Zice și el că dacă voi nu mă vreți eu vă vreau???? Candidat de (editat). Ferească sfântul să fie ales în ceva funcție omul ăsta Cârstoiu.

 8. Au ales pana au cules un doctor de oase?! Capitale are nevoie de juristi, ingineri, avocati, cum era odata!!! L-am avut pe Oprescu manager la 3 spitale, care a stiut sa faca o avere din primarie si ne rade in nas din Grecia!! Carstoiu vrea sa plece si el prin Costa Rica dupa primarie!!

 9. ”Verdictul lui Rareş Bogdan. Cătălin Cîrstoiu, situație grea”
  Bla, bla!
  De ce oamenii cotati cu incredere, devin insuportabili instantaneu dupa ce intra in politica?!
  Populismul in lipsa de idei si fapte concrete devine contagios.

 10. Când scăpăm de FSN=PSD+PNL(PDL)=PCR?De 35 ani furați, vindeți și cedați țara.

 11. Da, față de un asemenea rateu, toti cei care au susținut propunerea lui Cârstoiu ca si candidat unic, ar trebui acum să-și dea demisia, daca ar avea un strop de demnitate. Dar nu au. Cu orice solutie nouă vor ieși, nu au nicio șansă să câștige Primăria Generală. PS: Insuccesul va afecta si primăriile de sector si următoarele euro-parlamentare!

 12. Motto:

  „Unii au noroc desigur.

  De trifoi cu patru foi,

  Poti s-alergi de unul singur

  Si s-ajungi pe locul doi”.

  (Gheorghe Gheorghiu – Trifoiul)

  Având în vedere alegerea primarilor prin scrutin uninominal, într-un singur tur, cele mai mari sanse le are primarul aflat în funcție. Modificarea legislativă a fost inițiată pentru alegerile locale din 2012, de fostul PDL, partid controlat la vremea respectivă de Traian Băsescu și dispărut de pe scena politică după fuziunea prin absorbție cu PNL în 2014. La vremea respectivă, social-democrații, deși s-au numărat printre inițiatorii legii, au combătut proiectul în Parlament și au votat împotriva adoptării acestuia. La vremea respectivă, social-democrații, deși s-au numărat printre inițiatorii legii, au combătut proiectul în Parlament și au votat împotriva adoptării acestuia.

  „Acesti imbecili care ne guvernează”, cum ar spune Andre Santini, cu aluzie la coalitia PSD-PNL care având majoritare parlamentară confortabilă nu au schimbat legea electorală cu revenirea la alegerea primarilor din două tururi de scrutin iar acum suportă consecintele la primăria municipiului Bucuresti unde cabndidatul lor comun Cătălin Cîrstoiu nu reușește să urce în sondaje de pe locul 3.

 13. Voi … „cotofenelor, cotofanelor”/inaintate’n varsta si’n pacate nationale – n.a. ; // Mai latrati si’n … ca sa va treaca de urat !!! ” . Referire la …giornalistii’mputiti, cum si la latraii scarbosi …partid gen neica nimeni !!!!!!!!

 14. Unde-i rezerva de cadre cu care va laudati? Or fi cu totii la bulau?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.