Veste extraordinară pentru fanii Rapidului

Antrenorul Rapidului, italianul Cristiano Bergosi, a primit o veste excepțională de la stafful medical, care, cu siguranță, va aduce mult entuziasm printre suporterii giuleșteni. În urmă cu o lună, după meciul Andorra – Kosovo a venit știrea care a paralizat toată suflarea alb-vișnie, golgeterul Albion Rrahmani s-a accidentat grav, a suferit o fractură echivalentă bimaleolară dreaptă (fractură de peroneu), iar medicii i-au transmis fotbalistului kosovar că va sta departe de terenul de joc trei luni.

Iar după puțin timp a venit și accidentarea altui element cheie din atac, și Claudiu Petrila devenind indisponibil pe termen lung. Iată însă că recuperarea lui Rrahmani decurge cu mult mai bine decât erau prevederile medicilor și acesta a declarat pe site-ul clubului că totul merge ca la carte și este convins de faptul că se va afla alături de restul lotului la perioada de pregători din iarnă și sigur pe teren la primul meci dinm anul viitor.
„Recuperarea merge foarte bine şi sunt foarte bucuros pentru mine, pentru procesul de recuperare şi sper să revin pe teren cât mai curând. Toţi cei care m-au văzut, medicul, fizioterapeutul, au spus că voi fi apt pentru reluarea campionatului, în iarnă, aşa că sunt nerăbdător să revin şi să joc în primul meci din ianuarie şi îmi doresc ca lucrurile să întâmple astfel.

Săptămâna viitoare voi merge la control, iar după acesta voi începe să alerg şi, cu siguranţă, voi fi pregătit să joc în ianuarie dacă lucrurile merg conform planului.
Sper că voi fi sută la sută apt pentru stagiul de pregătire din iarnă. Dacă la următorul control este totul în regulă, voi începe să alerg şi până când vom pleca în cantonament ar trebui să fie totul bine pentru a fi apt”.
lbion Rrahmani a ajuns la Rapid pe 7 august 2023 și a semnat un contract valabil până în iunie 2026. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a adunat șase goluri și două assisturi în șapte meciuri jucate. El a costat 800.000 de euro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.