Vestea care l-a șocat pe Ciolacu. ”Nu îşi are locul în societăţile noastre”


Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj în urma atacului asupra omologului danez, Mette Frederiksen, produs vineri într-o piaţă din Danemarca, în care afirmă că „violenţa nu-şi are locul în societăţile noastre”.

„Sunt şocat de vestea atacului asupra prim-ministrului danez Mette Frederiksen. Violenţa nu îşi are locul în societăţile noastre. Suntem solidari cu tine, dragă Mette, şi cu poporul danez”, a scris Ciolacu, sâmbătă, pe platforma X.

Mette Frederiksen, premierul Danemarcei, a fost atacată vineri de un bărbat într-o piaţă din Copenhaga, au anunţat serviciile sale, precizând că atacatorul a fost arestat, potrivit AFP.

„Prim-ministrul Mette Frederiksen a fost lovită de un bărbat vineri seara în piaţa Kultorvet din Copenhaga. Bărbatul a fost arestat”, se arată într-un comunicat al biroului său, adăugând că doamna Frederiksen a fost „şocată de incident”. 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

13 Comentarii

 1. noi sunt acceptati doar interlopii, ca sabiile nu sunt arme de ucis, sunt asa doar pentru scrima…
  Nenea, vezi ca ne-au catalogat ca cel mai corupt guvern din UE!

 2. ei sant socati mereu ,cînd lumea protesteaza bîmpotriva lor….chiar si cu pumnii….

 3. Poate era un misogin și Dania militează pentru diversitate. Dacă se dă creștină a întors și celălalt obraz.
  Deșteptul domn Ciolacu moare de grija altora, nu-l intrigă cum de s-a ieftinit benzina și motorina în ajun de alegeri! Și cum în anul cu o recoltă grozavă de cireșe românești acestea nu au loc în piețe de cireșele scumpe din Grecia, Turcia și de unde vor mai, pe mega afacerile prezenților și pensionaților speciali la 45 de ani din servicii de care “nu mișcă râul ramul” lor?

 4. Paul, poate nu a ajuns informatia pana la Tiraspol. Nu mai spunem sant de ceva ani, acum spunem sunt.

 5. Dar șocați că nu reprezentați interesele propriului popor nu suntețî?! Când vă bateți joc de el nu sunteți șocați?

 6. Prin deciziile voastre ne agresati constant, ne violati copii sau ii omoriti.
  Voi ne socati zilnic. Te mira ca a fost imbrincita? Continuati in felul asta si o sa traiti pe viu rascoala de la 1907. Cind omul de rind nu mai are nimic de pierdut, edit

 7. ai dreptate romanii au fost siluiti de Academia Romana sa foloseasca obsesiva  si sunt pt a-si nega ardelenii originea geto-daca pt a se declara latini. Domnul Paul poate fi un vechi regalist care si-a pastrat modul de scriere in romana, imi suna rau grafia, In vream Regatului s-a scris cu SÎNT si doar România a beneficiat de Â. Comunistii dupa ’89 pt a se da anticomunisti s-au inghesuit in biserici, le-au spus ignorantilor ca:” folosirea lui sînt si î sunt semne comuniste si asta pt ca multi n-au avut in casa o Biblie interbelica sau din WW II, ca sa stie cum se scria in Regat. Eu am. Poate in Austro-Ungaria Scoala Ardeleana a folosit SUNT si MÂnca latina pe paine in speranta ca nu vor mai fi dispretuiti, considerati inferiori. De aceea voi aminti de demnitatea romanilor din Regat nu a celor care se jeleau: „Muntii nostri aur poarta/Noi cersim din poarta in poarta.” Goga. Regele Carol I a spus ca: „Taranca nu stie sa se plece”. Asa ignoranta cum o cred azi „ajunsunsi”, scoliti in privat pe banii lui babacu sau ale unor fundatii ca sa-i faca propagandisti loiali, pe principiul, „banul e ochiul…intunericului.”
  In alta ordine nu-mi place discriminarea tot romani sunt si cei din Pind, Valea Timocului, Ungaria, Ukraina sau Basarabia, din fosta Cehoslovacie, care la radio au inteles ca limba lor e romana. I=Î din sînt vine din SINELE nostru din NOI si I este o vocala care se IȚeste spre cer, pe cand U din SUNT este o groapa a urletului a urii a umilintei pe care cineva foarte inteligent ni l-a „pus” in limba pentru a ne afunda fonetic in umilinta. Sper sa nu mor pana ce limba romana se va intoarce in fagasul ei si va scapa din ghearele tenebrelor celor ce se tem de acest popor care a fost si va fi stralucitor cand altii vor fi alungati pt vecie de pe Terra si nu vor mai putea bantui ca strigoi lumea.

 8. Tovarase ciolacu, esti or naiv or ..tovan? Violenta este SPECIFICA SOCITETILOR CAPITALISTE. Pune mana pe carte, daca ai trait degeaba pana acuma!

 9. La covrigi ca la politica ești ZERO ! Comasatule.

 10. Ha, ha! Ca di obicei, Ciordacu să află în flagrantă eroare! “În societatea noastră, nu-ș’ au locu” în f(x) publice interlopii, analfabeții, parveniții, șmenarii, ș’ alte elemente antisociale..

 11. Vedeti de ce trebuie un avion prezidential? Cum sa zbori cu toti neslalatii care put .

 12. De ce esti scandalizat bai analfabetule….Orice actiune contra majoritatii genereaza in mod obligatoriu si reactiunea respectiva.Si mie imi vine sa te iau la bataie ca imi impui tu reguli care nu esti MAJORITAR.Esti socat ca faci pe tine de frica sa nu patesti ca Ceausescu.Si ala credea ca ne poate impune tot ce ii trage prin cap.

 13. Violența nu isi are locul în societățile noastre 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Da in Pandemie,in Palestina si Ukraina…..DA!Mars ma ASERVIT COMUNIST!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.