Vești ”bune” de la premier. Casa de Pensii, sistem informatic ”nou și performant”

Guvernul va aproba o investiţie de peste 130 de milioane de lei, fonduri din PNRR, pentru implementarea unui sistem informatic integrat la Casa Naţională de Pensii Publice, a declarat joi premierul Marcel Ciolacu.

„Avem o veste bună şi pentru pensionari. Introducem un nou sistem informatic performant la Casa Naţională de Pensii Publice, complet integrat.

Este o investiţie de peste 130 de milioane de lei din PNRR şi, astfel, vom elimina, de exemplu, cozile la biletele de tratament”, a precizat Marcel Ciolacu, la începutul şedinţei Executivului.

Pe agenda şedinţei de Guvern de joi figurează aprobarea, prin hotărâre, a Notei de fundamentare referitoare la necesitatea şi oportunitatea efectuării cheltuielilor aferente proiectului de investiţii „Noul Sistem Informatic Integrat al Casei Naţionale de Pensii Publice”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

 1. Lagarul digital mondial impus de iudeomasonii globalisti satanisti cu minciuna si viclenie!
  Nu renunta la banii numerar!
  Arunca la gunoi minciuna numita : card bancar, „ban” digital, „identitate” digitala, „portofel” digital…pentru a fi om liber!
  Trezeste-te!

 2. „Avem o veste bună şi pentru pensionari. Introducem un nou sistem informatic performant la Casa Naţională de Pensii Publice, complet integrat.”
  Cat cinism !!!
  Cu ce imbunatateste asta viata pensionarului care in continuare va lua aceasi pensie?

 3. La câte minciuni și furaciuni cu dedicație au existat, exista și vor exista, mai adăugăm și aceasta informație(contracte cu dedicație tot escrocilor din politica românească). Asta e veste buna pentru escrocii din politica românească și nu pentru pensionarii menținuți in sărăcie prin lege.

 4. Cer ajutorul colegilor comentatori.Eu nu pot asimila porecla de „premier” atribuita abuziv acestui inaripat,cind stiu ce matrapazlîcuri face si mai ales cind stiu ca e un securist.Cind il vad imi vine sa-l dau dracului.Ce ma fac? Intreb!

 5. Pe la inceputul anului, ministra muncii declara ca incepand cu luna mai se vor trimite prin posta deciziile cu pensiile recalculate. Cate ati trimis pana acum?

 6. Stăteam la Coada la Bilete de Tratament de Duminica ora 18 pana luni la Ora 9 ca sa depun Cererile pentru la Olanesti sau Predeal la Tratament 18 zile . Dar ultima data am fost prin 2011 la Predeal . Prin 2012 si 2014 am mai fost la Predeal . In 2013 nu am fost pe nicăieri in Concediu ca mi-am pus Termopanele in Beton !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.