Veverița de care râde tot internetul!

Această veveriță simpatică a devenit foarte cunoscută după ce și-a ”înscenat” moartea. S-a întâmplat în Thailanda, materialul video o prezintă într-o  ipostază pentru care mulți au apreciat că merită un Oscar sau măcar un job în industria divertismentului.

Momentul de excepție îl reprezintă însă episodul în care vrea să se asigure  că diversiunea pe care a provocat-o a meritat efortul său!

Doborâtă, așadar la pământ, ea își va ridica totuși capul pentru a se asigura că ”tragedia” este descoperită.

Atentă la detalii, va găsi în final și poziția optimă, întinsă dramatic, cu brațele larg întinse și  având așezat pe piept ”obiectul crimei”!

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

  1. dupa ” articolul” cu LESE, care defapt are sange maghiar , am crezut ca veverita romanca, a fost ucisa de un ungur ..!dar.., ” sa fim cu ochii-n patru.”…

  2. Ce sa-i faci ? Veveritza s-a speriat de coada de la Matura care a lovit Veveritza !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.