Viață de vedetă: Justin Timberlake, arestat

Justin Timberlake în Wonder Whell

Justin Timberlake „a fost arestat în Hamptons pentru că a condus în stare de ebrietate”, a declarat un oficial al legii pentru ABC News.

Arestarea a avut loc luni seara la Sag Harbor, New York. Vedeta pop va fi adusă în fața instanței  astăzi.

Timberlake are două concerte la Chicago în acest weekend și două spectacole în New York săptămâna viitoare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.