Viaţa fetei de 13 ani împuşcată pe şoseaua Pantelimon nu este în pericol

Viaţa fetiţei de 13 ani împuşcată în picior nu este în pericol şi este posibil ca în această seară să se intervină pentru extragerea corpului străin, a declarat vineri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Spitalului „Grigore Alexandrescu”, dr. Raluca Alexandru.

Ea a precizat că fata a fost adusă în stare stabilă la spital şi că rana provocată se află în treimea medie a coapsei drepte.

„Este vorba de o plagă punctiformă provocată de o alică”, a adăugat dr. Raluca Alexandru.

O fată de 13 ani a ajuns la spitalul „Grigore Alexandrescu” după ce a fost împuşcată cu un pistol cu bile de cauciuc pe şoseaua Pantelimon. Fata a căzut victima neînţelegerilor dintre doi bărbaţi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.