Victoria Naționalei l-a emoționat pe Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a felicitat luni seara echipa naţională de fotbal a României pentru victoria obţinută la Campionatul European din Germania în faţa naţionalei Ucrainei.

„Emoţionantă victoria de astăzi a echipei noastre de fotbal în meciul de debut la EURO 2024. Felicitări tricolorilor pentru această realizare şi mult succes în continuare! Hai, România!”, a scris preşedintele Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Naţionala de fotbal a României a debutat cu o victorie la Campionatul European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania, 3-0 (1-0) cu Ucraina, luni, pe Football Arena din Munchen, în Grupa E.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

18 Comentarii

 1. Dacă aș fi fost redactor la Cotidianul, aș fi refuzat să public opiniile unui dulap care a fost dușmanul României în ambele mandate!

 2. Nu va bucurati prea mult – Johanis joaca Teatru . Johanis care a convocat in 20 iunie CSAT-ul , va da decret prezidential , ca cei trei care au dat Goool in Poarta Ukrainei – Tara lui de suflet si de drept – vor fi condamnati si expulzati in Siberia .
  Johanis si -a muscat si limba – cu Limba de moarte .
  Aviz ceor ce sunt impotriva si castiga in orice domeniul la adresa Slavei Ukraina .
  A fost f. afectat de infrangerea Ukrainei , ca i s-a ridicat Tensiunea , si a fost chemat SMURD-ul .
  A reusit stabilizarea temporara .

 3. Nu va bucurati prea mult – Johanis joaca Teatru . Johanis care a convocat in 20 iunie CSAT-ul , va da decret prezidential , ca cei trei care au dat Goool in Poarta Ukrainei – Tara lui de suflet si de drept – vor fi condamnati si expulzati in Siberia .
  Johanis si -a muscat si limba – cu Limba de moarte .
  Aviz ceor ce sunt impotriva si castiga in orice domeniul la adresa Slavei Ukraina .
  A fost f. afectat de infrangerea Ukrainei , ca i s-a ridicat Tensiunea , si a fost chemat SMURD-ul .
  A reusit stabilizarea temporara . Ghinion .

 4. Echipa noastra le-a dat o „bataie” ca la carte. Sa-i felicitam pe jucatorii romani. Ucrainenii au meritat-o din plin. Comentariile din presa lor pe ac. tema o nerusinare. Da-le, primeste-i, ospateaza-i, hraneste-i, adaposteste-i, pescuieste-i din apa cand fug de razboi, iar ei sunt niste p.r.i. Sa le fie rusine!

 5. iohannis & gașca de politruci tradatori învățați de la tricolori ce înseamnă să-ți iubești patria, Romania!

 6. Din toate comentariile reiese clar ca ineptul de la TreiCoceni este fals și sunt de acord cu @Dan, ca trebuia refuzata publicarea așa-ziselor opinii ale acestui ÎNALT TRADATOR DE TARA.
  Am îndoieli ca s-ar fi obosit putoarea sa scrie ceva despre tricolori; a pus o sluga de la spp.

 7. Johhanis a avut emoții? Era și transpirat? Dacă ați fi întrebat un medic v-ar fi explicat că tocmai scăpase de constipație.

 8. Hauliuuuuu muică, l-a lovit emoţia pe domnu’ Preşedinte! – SĂRIŢI BĂ CU AMBULANŢA SĂ NU FACĂ VR’UN STOP LA INIMIOARĂ! HAI SICTIR IOHANNIS!

 9. Sărmanul, bucuria depunerii prin numire și recomandare a candidaturii la orice funcție în străinătate departe de Romania și de compatrioții, i-a adus eșecul total acestui milog-cersetor de lux și funții înalte, s-a agățat de munca fotbaliștilor că nuca de perete pentru a ajunge iar în prim plan pe tv! Oricărui politician, i-aș interzice să se lipească de competițiile sportive la care nu participa și nu contribuie cu nimic! Somn lin plăvan nesimțit in lux extra confortabil, sa te trezești când vei respecta cetățenii români majoritari din Romania.

 10. Vai, e tare „tulburat” dl Haos Werner Iohannis!
  Ca daca te uiti la Agenda Presedintelui de pe site-ul Administratiei prezidentiale vezi ca e ocupata 2-3 zile cate 1 ora in fiecare luna!!
  Spor la lenevit, dle presedinte!
  Ne-ai pacalit in stil mare, precum iti place si sa te plimbi de fiecare data in LUX pe banii publici aia muuulti!!
  Vedea-te-aş şomer!!

 11. O fi si plins Plavanoficusul. Doar a dat cu miinile pe la ochi dupa ce a coborit slana plina de paprica strong din clopotnita !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.