Victorie dramatică în barajul din Superligă

FC Botoşani a obţinut o victorie dramatică, 1-0 (0-0) cu CS Mioveni, vineri seara, pe teren propriu, în prima manşă a barajului pentru menţinere/promovare în Superliga de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de mijlocaşul angolez Aldair Caputa Ferreira (90+3), cu un şut de la circa 25 de metri.

Oaspeţii au început mai bine partida şi au avut două situaţii notabile prin Alexandru Stan (6, 8).

Prima ocazie notabilă a gazdelor a venit abia în min. 45, când Andrei Miron a reluat cu capul peste poartă.

CS Mioveni a trimis mingea în bară (45+3), prin Stan, după o lovitură liberă, apoi a reuşit să înscrie, prin Ştefan Blănaru, dar golul a fost anular de VAR pentru ofsaid.

FC Botoşani a dominat repriza secundă, însă ocaziile create au fost puţine, cea mai mare a lui Enzo Lopez (54). Argeşenii au fost aproape de deschiderea scorului pe contraatac, prin Alin Şerban (81) şi Ştefan Blănaru (82).

Gazdele au mai avut o ocazie în final prin Alexandru Ţigănaşu (88), dar şutul acestuia a ocolit de puţin poarta.

FC Botoşani s-a clasat pe locul 8 în play-out-ul Superligii, în timp ce CS Mioveni a încheiat pe locul 5 în play-off-ul Ligii a II-a.

Manşa secundă se va juca în data de 24 mai, la Mioveni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.