(VIDEO) Adjunctul lui Şoigu, în boxa acuzaţilor!

Viceministrul Timur Ivanov, unul dintre adjuncţii ministrului rus al apărării a fost trimis miercuri în arest preventiv, după reţinerea sa în ziua precedentă pentru luare de mită, relatează agenţia EFE.

Timur Ivanov, unul dintre cei 12 adjuncţi ai ministrului Serghei Şoigu, era responsabil cu lucările de construcţii. El este acuzat că a primit mită pe scară extinsă, delict pentru care riscă până la 15 ani de închisoare.

Un tribunal din Moscova a decis plasarea lui în arest preventiv până pe 23 iunie. În vârstă de 48 de ani, Timur Ivanov a apărut în faţa tribunalului în uniforma sa de general de armată.
El va fi deţinut în închisoarea Lefortovo din Moscova, potrivit unei surse citate de agenţia TASS.

La fel ca mulţi alţi responsabili ruşi, Timur Ivanov se află pe lista persoanelor sancţionate de Occident pentru războiul din Ucraina.

În anul 2022, un ONG al activistului defunct Aleksei Navalnîi, denumit Fondul de luptă contra corupţiei şi între timp scos în afara legii, denunţa într-o investigaţie viaţa în lux pe care acest viceministru o ducea atât în Rusia, cât şi în Europa.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a refuzat miercuri să comenteze speculaţiile din presă asupra motivului arestării vice-ministrului apărării.

Întrebat despre o relatare de acest fel, conform căreia Timur Ivanov ar fi de fapt suspectat de trădare, Peskov a răspuns, potrivit Reuters: „Există multe interpretări diferite despre toată aceasta acum”. „Trebuie să vă concentraţi pe informaţiile oficiale”, a adăugat purtătorul de cuvânt al preşedintelui Vladimir Putin.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

8 Comentarii

 1. Avea multe apartamente….oficiul lui, adică funcția, răspundea de construcții de locuințe pentru forțele armate.. Apartamente mai au și alții însă Parchetul îi evita căci nu-s acasă 🤣🤣

 2. Muscalul, pana nu fura, nu se simte bine. Daca-i iei la bani marunti, niciun muscal nu-i curat, macar un frigider sau masina de spalat, tot a furat din Ucraina.
  Ar fi foarte interesant sa aflam cu ce bani si-a facut Putinantropul enspe case de vacanta si buncare prin toata Rusia. Ca meditatii n-a dat ca Ghiolbannis al nostru……[Rumburak]

 3. Peste tot e Coruptie…In multe locuri ea este ascunsa de ochii publicului….La Retragerea in debandada a Armatei Ameticane fin Afgan8s5a se vorbea in media de corutie in valiare de 1.000 de miliarde dolari…S – a rezolvat ceva in America sau s – a pud batista pe tambal???

 4. In Ucraina ar fi fost decorat si avansat la gradul de maresal ! Ma rog, pentru citeva zeci de milioane de euro furate, ar fi ris pina si copiii pe strada in Kiev de el !

 5. E grav … 🙁
  USA se ramoleste … dupa demisia lui NULAND pentru investitia de multi miliarde in Urkania
  FED-ul se duce odata cu DOLLARUL pe apa Sambetei americane !

  FED-ul a a ajuns atat de in pragul detzastrului incat dupa ce Yellen a fost scuipata , practic, intre ochi de chinezi la Beijing
  „ei” au trebuit sa faca rost de CASH via … „razboiul” urkan !
  -> Crede cineva ca din cele 61 de miliarde „destinate” Urkaniei v-a ajunge macar 1-ul ila Kiewsi nu vor fi folosite toate
  pentru BIDENOMICS ? (OPEC vrea sa-i piste electoral la pompa pe „democrati” … 😀 )

  De data asta chiar daca sefi CIA si FBI vor semna sperjur o hartie cum totu-i OK (ca-n cazul SPERJUR al „LAPTOPULUI din IAD”)
  yankeii … mai ales pentru „cauza” din ISRAEL vor pierde di PR-ul si DOLLAR-ul si respectul mondial pentru „democratia” lor …PE BAZA DE REGULI !

  ❤️QUO VADIS USA ?❤️
  MAGA !
  „NINGE PE FED!” -> atebtie la atacul celor 3 la sf. lui mai ! 🙁

 6. Au fost condamnati (?) in USA
  SPERJURII …sefii de servicii care prin minciuna lor solemna
  au influentat FRAUDULOS alegerile
  jurand sub semnatura ca BIDEN(10%) si fiul lui: Hunter
  sunt OK si fara prihana …mintind de fapt pentru ca votantii americani sa nu poata alege intre
  fraudulosi (spalati SPERJUR de sefii FBI si CIA) si TRUMP … Marele BLOND — miliardar cu de la sine putere si vointa independenta !

  MAGA ! 😛
  Trump = POTUS !

  (BIDEN a zis ca cei 80 de milioane de votanti yankei, care l-au votat si-l vor re-vota pe TRUMP sunt … FASCISTI daca nu-l voteaza pe el desi e senil si ramolit … papusa-n geam ! ❤️I LOVE IT !❤️)

 7. Ciudata logica au sugatorii de pampersi prezidențiali,, stars and strips ” ! Dupa curul care le tine loc de cap , o tara care arestează un ministru adjunct pentru o mita de 10 000 dolari , e o tara putred de corupta ! Iar o tara în care ,, establishment-ul ” fura sute de milioane dolari și hoților nu li se intampla nimic, este farul planetar al libertății și democrației! P.S.: Rog nu editați,, cur ” ! Zilele trecute dl. Nistorescu dixit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.