(VIDEO) Australian Open. Scenă greu de privit

Jucătorul britanic Jack Draper, locul 55 mondial, a acuzat o stare de rău, marţi, vomitând imediat după victoria din primul tur de la Australian Open.

Jack Draper s-a impus în faţa lui Marcos Giron în cinci seturi, scor 6-4, 3-6, 4-6, 6-0, 6-2, după trei ore şi 20 de minute.

Imediat după ce a strâns mâna adversarului, Draper s-a îndreptat spre coşul gunoi de lângă marginea terenului şi a vomitat.

La Melbourne erau 30 de grade Celsius la ora meciului, dar Draper spune că i s-a făcut rău din cauza stresului. „A fost, evident, un meci fizic. Sunt condiţii grele. Nu a fost atât de lung pentru un meci de cinci seturi… Sunt încă tânăr, aşa că este dificil să mă obişnuiesc cu mediul din jurul acestor grand slamuri şi cu tensiunea aferentă. Cred că a fost mai degrabă un fel de stres psihologic, nu fizic, deoarece m-am simţit mai bine în setul al cincilea decât în primul”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

6 Comentarii

 1. E drogat. Pe ăsta nu-l testează nimeni? Maimuțele britanice sunt privilegiate?

 2. Nu e decat din cauza acumularii stresui puternic pe o perioada lunga de timp! Important e ca nu a cazut din picioare in aproape coma, cum se întâmplă in majoritatea cazurilor si cei de la urgenta o obligatoriu trebuie sa il bage in perfuzie pe respectivul cazut din picioare! Analizele perfecte sau normale, nimic peste limita admisa, dar pacientul e in coma sau mort. Fereasca dumnezeu!

 3. @parere…:
  Ma bucur ca nu mai sustii ca a vomat din cauza ‘vaginarii’!
  Si Halepa a fost odata deshidratata. S-a uitat tot, au ramas doar sloganurile si incapatanarea.
  Urgentele fac triajul si evaluarile. Nu mai vorbi anapoda ca se pornesc linii de IV pe un mort! Chiar daca persoana e comatoza, i se face evaluarea cf. Glasgow coma scale. Evaluarea este parte din protocol si planul de ingrijire. Numai tu esti repezit in a minti in acte.

 4. scena-greu-de-privit/
  -credeam ca i-a sarit rotula
  si i-au plesnit ligamentele in direct…..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.