(VIDEO) Avion prăbușit. Nu sunt supraviețuitori

Un avion de mici dimensiuni aparţinând unei corporaţii s-a prăbuşit şi a ars pe un câmp din apropierea unui aeroport din afara zonei Los Angeles-ului, sâmbătă dimineaţa devreme.

Toate cele şase persoane aflate la bord au murit.

Aeronava, un avion de afaceri Cessna C550, venea dinspre Las Vegas şi s-a prăbuşit în apropierea aeroportului French Valley, la circa 140 de km sud de Los Angeles, în jurul orei locale 4:15 a.m. (11.15 ora României), a precizat Administraţia Federală a Aviaţiei într-un comunicat.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

5 Comentarii

  1. Vai, vai, vai! Langa Los Angeles!? Bine ca ne-ati spus, ca sa stim sa ocolim cand ne ducem la Tekirghiol.

  2. Era prea incarcat de jetoane castigate ? Din seria: „si bogatii plange” !

  3. Precis, Radu Tudor e in lacrimi. Mai aduce in studio cate un general basinos, sa comenteze. Putin e de vina!

  4. Astia au rezolvat-o mai simplu nu ca bogatii aia care s-au cerut mancati de pesti langa Titanic.Grea e viata de bogatan in zilele noastre.Aud ca Militia si parchetaria romaneasca aresteaza pe taranii care mananca TRUFELE BOGATILOR.Poti sa culegi toti buretii din padure dar sa nu te atingi de mancarea bogatilor.Poate astea sunt doar inceputurile necazurilor ,adevaratelor necazuri,ale bogatasilor.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.