(VIDEO) Azil ilegal descoperit în Sectorul 5 din capitală

Un azil de bătrâni din Sectorul 5 a fost descoperit că ar funcţiona fără avizele şi autorizaţiile conforme, iar o parte din cei cazaţi în această locaţie fuseseră relocați la o altă adresă din Sectorul 5 pentru a fi evitat controlul autorităţilor competente, informează, sâmbătă, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Sectia 18 Poliţie, împreună cu reprezentanţi APIS, ANPC, DSP si reprezentanţi ai Prefecturii Municipiului Bucureşti , în urma efectuării unor activităţi de control au stabilit faptul că, un azil de bătrâni din Sectorul 5 ar funcţiona fără avizele şi autorizaţiile conforme. De asemenea, s-a stabilit că o parte din persoanele din respectivul azil au fost relocate la o altă adresă din Sectorul 5, care de asemenea nu deţine autorizaţie de funcţionare sau aprobări prealabile, pentru a fi evitat controlul autorităţilor competente”, se arată în informarea transmisă de reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Toate persoanele cazate la acest azil sunt evaluate din punct de vedere medical şi relocate într-o altă locaţie adecvată, ori la unităţi medicale, în funcţie de necesitate, menţionează sursa citată.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi luarea măsurilor legale ce se impun, se mai precizează în comunicatul Poliţiei Capitalei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

2 Comentarii

  1. Dai casa la azil da 50 de mii de euro pe casa platesti azilul si când nu mai sunt bani pentru plata azilului ati da o pastila si mori si te trimite la foc

  2. nimeni, absolut nimeni, nu i-a stiut?
    Vecinii lor stiau, primaria stia, politia, zecile de servicii???
    Asa ne este felul, ignoranti si mistocari.
    Pana ne trezim in azil!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.