(VIDEO) Când te bucuri de ce ai găsit la război

Un depozit de muniție rusească a fost găsit în regiunea Harkov. Ocupanții, fugind, au lăsat 10 tone de muniție și o armă antiaeriană, spre bucuria ucrainenilor.

A fost găsit într-o zonă de pădure de pe teritoriul districtului Veliko-Burluksky. Erau grenade antitanc, mine, lansatoare de grenade etc.

În plus, rușii au lăsat o rachetă ghidată antitanc și un lansator antiaerien ZU-23. Conținutul va fi predat Forțelor Armate ale Ucrainei.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8556 Articole
Author

10 Comentarii

 1. Au fugit sa jefuiasca total casele celor plecati din Berdiansk. Nu mai au timp de lupte, trebuie sa se completeze in locul pagubei financiare=teapa trasa de criminalul sef.

 2. Mai aveți știri d-astea de 2 lei?…
  Că idee și la noi au găsit unii un depozit de araht în clădirea guvernului…

 3. prigojin dixit : fug rusii de maninca pamintul . wagner si-a retras trupele de la bahmut stiut fiind pe unde vor da atacul ucrainienii .fuga e rusinoasa dar e sanatoasa .

 4. Adevarul e ca… la cat au lasat in urma ucrainenii, nici nu mai conteaza cat au gasit.. cautati pe YT, o sa vedeti in toata splenfoarea ce au lasat astia in utma.

 5. Ne zice NEXTA si ce-au lăsat urcacii în subteranele de la Soledar ?
  Pe urmă, mai vorbim…?

 6. O ce veste minunata….. Cu astea sigur ii arunca pe rusi dincolo de Urali….Starsnii ciolovek gurnalistul asta…

 7. in mexic carteluriule de trafic de droguri folosesc arme antgitanc din …ucraina…bucurie mare ca vor face ani frumosi ucrainienii…

 8. Jumătate din jevelinuri ucrainenii de frica le lansau in tot ce vedeau că se mișcă iar jumătate au ajuns la ruși..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.