(VIDEO) Căţeaua lui Ceauşescu, vedetă pe Facebook

Comedie pe Facebook. Protestatarul Marian Ceauşescu a prezentat cățeaua despre care spune că l-a muşcat pe Dumitru Dragomir. 
Clipul video a fost publicat după ce fostul şef al LPF l-a porcăit zilele trecute la TV pe protestatar.
Ceauşescu a însoţit imaginile cu un mesaj – Cățeaua Stela! Este acuzată de BORFASUL Dumitru Dragomir, Jigodia comunistă și spurcatul de milițian securist că la muscat, și a sărit pe el.

Ce a spus Dragomir anterior la TV

Dragomir a acuzat că nimeni nu ia măsuri cu adevărat în privința protestatarului Marian Ceaușescu, pe care l-a comparat cu „un criminal in serie”. Nea Mitică s-a luat la bătaie în trecut cu protestatarul. Autointitulatul Ceaușescu a fost amendat cu 300 de lei după ce i-a huiduit pe Klaus Iohannis si alti lideri în fata Palatului Cercului Militar Național.

„L-a alergat pe primul ministru, l-a alergat pe omul doi din țară, i-a alergat pe judecători, pe toți. Unde a avut unul un pic de notorietate, el a făcut bani din înjurăturile pe care le-a adresat, dar sunt două variante. Dacă e bolnav mintal trebuie internat într-un spital de specialitate, dacă nu este bolnav mintal atunci organele trebuie să își facă meseria.

Ok, te înjură odată, te jignește a doua oră, apoi el face o manie din chestia ata și umblă după tine peste tot. Oricât de bărbat ai fi, nu poți rezista. Eu mă minunam când l-am văzut pe Ciolacu alergat de acest individ și nimeni nu intervenea. Pentru ce avem jandarmi, poliție, procurori. Că procurorii și jandarmii se foloseau de el, că îl sunau pe el primul când venea cineva acolo. Dacă dânșii cred că aceasta e democrația, ne-am înșelat cu toții. Adică un individ să te înjure, să te agreseze și să te înjure nevinovat?”, a declarat Mitică Dragomir, în exclusivitate pentru România TV.

Mitică Dragomir a zis că, din punctul lui de vedere, Marian Ceausescu ”este ca un criminal în serie”, mai ales că respectivul a pus câinele pe el.

„Ce înseamnă asta? Procurorii și jandarmeria s-au folosit de el și de-asta l-au lăsat în pace. Dacă domnul Ciolacul nu a dat dispoziție, să zică dacă e bolnav să îl poată ducă la spital. Ce ar fi în Anglia să strige după un rege. Ați mai pomenit? Nu se poate așa ceva, într-adevăr, doamna Macovei a scos niște paragrafe de lege care pregăteau totuși anihilarea huliganismului.

Eu am drepturi de autor împotriva huliganismului, dar pe stadioane, nu am crezut că există așa ceva. Asta e democrație? E anarhie, măi, fraților ce se întâmplă”, a mai spus Mitică Dragomir.

„Trăiește din șantaje și nimeni nu îl ia. Domnule Ciutacu, dacă aș spune adevărul nu mă crede nimeni că nu am probe. Eu m-am dus primul în instanță, l-am dat în judecată și nici nu ne-a băgat în seamă, nici procurori și nici poliție. El a venit cu un câine și l-a pus să mă muște când ieșeam de la o televiziune. E fără precedent, e ca un criminal în serie.

Eu când m-am repezit la el, m-am repezit că mă mușca câinele. A venit cu unul care avea pe unul dresat, s-a repezit câinele direct în piciorul meu. Este un ticălos care, uitați-vă, dacă comportamentul lui poate să fie primit de cineva bine în lume, nu la noi în țară, și atunci organele să își facă meseria!”, a mai afirmat Mitică Dragomir la postul TV.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

14 Comentarii

 1. Cotidianul nu se dezminte. Continua propagarea debilului mintal periculos. Probabil, Cotidianul a fost preluat de vreun ONG d-ala care cica are grija de debilii mintali, dar, in spate, se ocupa de pedofilie, trafic de organe, trafic de fiinte vii, etc. Ca, astia au bani sa plateasca Cotidianul pentru aceasta propaganda pro-debili mintali.

 2. Asta o fi din campania de publicitate a sonatului Marian, in scopul de a-l lansa in cursa ptr Cotroceni.
  Cu atat de multi idioti mioritici, nici nu m-as mira sa nu castige alegerile prezidentiale……[Rumburak]

 3. Chiar nimeni din Romania nu poate să bage la cușcă aceasta jigodie hoață de Dragomir?

 4. cateaua este border collie, o rasa extraordinara. sunt maestri evadarilor, sunt cei care tin turmele grupate, „working dog” – i se spune. mult mai inteligenta decat j ig o dia bolsevik dragomirik: un parazit.

 5. Temă de cercetare: Parcă Ceaușescu a fost împușcat în 1989. S-o fi reîncarnat sub formă de oligo fren, cu pseudonimul marean?

 6. 34 de ani militienii au ajuns investitori imobiliari-miliardari iar victimele mineriadelor sunt luate la misto de toti profitorii luptei lor….
  Halal societate!

 7. @singur
  -toate ong.urile securoide
  traiesc din „redirectionarea” a 3,5%
  si din fonduri europene,
  privatzi de privatzi.

 8. totdeauna cainii au muscat militienii. Oare ce stiu ei si noi, nu vrem sa vedem? Cainii au simturile muuult mai dezvoltate ca omul si sunt muuult mai loiali.

 9. Ce valori a creat capitalismul asta care explodeaza de democratie.Dintr-o javra de militian bisnitar a ajuns unde a ajuns. Un model de lichea care nici scuipat nu merita. Apropo despre aceasta democratie, mult laudata de capitalism.Comunistii nu-ti tineau atata evidenta la libertate precum o fac astia acum.Esi urmarit de la facutul de sex cu piranda pana la ce pishi,mananci,etc. n-ai voie la aia,la aia si multe zeci si sute de aia pana te apuca scarba ca asa vrea MU-E,google,apple,spionii lui CIA , FBI si MI pix de la albion, Brussel la washington.

 10. nea Mitica ! ia mai chiama BRE geniul din matale sa-i mai traga inca un sut in fund lui „Ceasca” fals ,acela 😀
  m-am lasat de filmele cu prosti acum ma uit la voi si la politicieni 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

 11. Nu-i dă cineva lu ăsta milițianu una peste scăfîrlie de să-i cadă pălăria atunci cînd vine in fața publicului ? Are educație de mahala, dar atîta ar fi cazul să știe că in casă nu porți pălărie.. Iar de chiar are nevoie de una, ii dau eu o șapcă capac de nici in bisecică n-o dezbracă,..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.