(VIDEO) Motivul pentru care bucureștenii se trezesc fără apă caldă

Primarul general al Capitalei Nicușor Dan a publicat miercuri imagini din zona Calea Plevnei, Sectorul 6, explicând că așa arată conductele magistrale vechi de 30 de ani, care nu au fost niciodată reabilitate.
”Acesta este motivul pentru care se produc constant avarii, iar bucureștenii se confruntă cu lipsa apei calde și a căldurii.
De aceea am acordat prioritate investițiilor pentru modernizarea sistemului de termoficare din Capitală”, a mai precizat primarul.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

7 Comentarii

  1. Tot cu scuze vine gunoierul Nicu Sifon? La muncă, neintegratule!

  2. Cred ca de Saptamana viitoare si mie o sa-mi oprească Apa Calda ! Sunt lucrari la strada de schimbat tevile de Apa Calda vechi de 64 de Ani !

  3. Si Saptamna Viitoare o sa fie foarte Cald in Bucuresti ! O sa fie Cod Roshu de Caldura ! Nu -i Nimic ! Ne spălăm cu Apa Rece la 40 de Grade Afara !

  4. cind ai pe mina banii altora ti se filfiie cum ii …arzi…mai ales daca poti s-o faci pentru cauze nobile cum ar fi incalzirea bucurestiului….termoficarea a fost facuta pe timpul lui ceausescu care avea gindirea lui de fost cizmar …nu stiu cit s-a consultat cu oameni de specialitate insa a mers atita timp cit totul era nou …si banii nu erau problema…azi doar un tembel de matematician olimpic cu pretentii de mare primar poate baga bani in ceva de marimea termoficarii bucurestiului…banii fraierilor…l-au omorit pe ceausescu degeaba ca tot cizmarii conduc romania…

  5. Termoficarea in Bucuresti a fost făcută pe Timpul lui Gheorghe Gheorghiu Dej in 1964 si a fost Continuata in 1975 când s-au Cnstruit Blocuri in Bucuresti din 1975 .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.