(VIDEO) Djokovic, încă o performanță pentru istoria tenisului

Numărul 1 mondial, Novak Djokovic, s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open pentru a 14-a oară.

Sportivul sârb l-a învins pe Adrian Mannarino, scor 6-0, 6-0, 6-3.

Djokovic și-a adjudecat 12 game-uri consecutive și a intrat în istoria tenisului mondial și cu această performanță. El a devenit primul sportiv care a reușit, de la publicarea primului clasament ATP în 1973, să nu piardă niciun game în primele două seturi la un turneu de Grand Slam, în fața unui adversar din top 20.

În sferturile Australian Open, Djokovic îl va întâlni pe Taylor Fritz, locul 12 ATP.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

4 Comentarii

  1. Și australienii vaxxinați și spălați pe creierase nu au protestat?
    Jos pălăria în fata lui DJOKOVIC!

  2. Nu știu în ce an, dar îmi amintesc un Ilie Năstase (când se jucau 3 seturi peste tot) în zi mare, cu un jucător italian cu 6-O, 6-0, 5-0 ca pe final 6-1 de prietenie.

  3. Numaratorii de cornere inventeaza tot felul de performante care n-au vreo legatura cu jocul. Un control doping inainte de meci ar fi mai sanatos.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.