(VIDEO) Dunărea umflată. Șoferii, nevoiți să înoate

Au apărut probleme la îmbarcarea pe bacurile care fac legătura între Galați și județul Tulcea din cauza creșterii cotelor de pe Dunăre, potrivit unor imagini publicate de Pro Lider FM.

Mai multe mașini au fost filmate în timp ce mergeau prin apă, după ce pasarelele de acces pe bac au fost parțial inundate.

,

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

8 Comentarii

 1. @je suis pas Charlie
  -s-au umflat sarmali-li
  si sufferă vezica biliară….băsica de la ficat!

 2. la 18 km de Galati este podul care-i duce in jud. Tulcea. Si nu cred ca benzina a costat mai mult decat imbarcarea pe bac.

 3. Am găsit alt subiect se discutat…s-a umflat tărâța în el, pardon Dunărea!…

 4. Dunarea sa umfla den cauza ca Canalul Bastroie are apa incompresibila si nea secat Delta si Canalul Sulika.
  Den cauza asta nu merge principiul vaselor comunicate.

 5. Esplikati mai pe intelesul meuu cum poate sa innnoate soferi prin apa incompresibila? Nu are roti la masina?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.