(VIDEO) Fata lui Vadim se bate cu Marian Vanghelie

Lidia Vadim Tudor şi-a depus, luni, candidatura la Primăria Sectorului 5 din partea AUR, la eveniment fiind prezent şi liderul AUR George Simion.

„Am în echipă oameni cu experienţă care, cu siguranţă, ne vor ajuta să facem din acest sector un loc mai sigur pentru cetăţeni, un loc mai curat pentru cetăţenii care locuiesc şi, cu siguranţă, un loc în care femeile şi copiii să beneficieze de tot ceea ce au nevoie, programe de prevenţie, monitorizare permanentă, să se simtă în siguranţă şi să nu mai fim, aşa cum suntem consideraţi acum, Cenuşăreasa Bucureştiului”, a spus fiica fostului lider al PRM, Corneliu Vadim Tudor.

George Simion şi-a exprimat speranţa să nu mai vadă „mizeria arhicunoscută din acest sector”.

„Sperăm să nu mai vedem mizeria arhicunoscută din acest sector, sperăm să facem curat, sperăm să facem imaculat şi sperăm să facem dreptate atât în sectoarele Bucureştiului, cât şi în toată ţara. Vrem dreptate pentru România. Vadim se întoarce”, a transmis Simion.

De asemenea, Marian Vanghelie şi-a depus, luni, candidatura ca independent la Primăria Sectorului 5.

Vanghelie a afirmat că îşi propune ca prioritate învăţământul, menţionând că ceea ce se întâmplă în Sectorul 5 în unităţile şcolare „nu a fost niciodată”, nici înainte de 1989.

„Nu a fost niciodată, nici în 1989 nu a fost în Sectorul 5 ceea ce se întâmplă acum. Avem 10 unităţi (de învăţământ – n.r.) închise, avem peste 20 de unităţi la care curg de la toaletele de sus prin clase. Credeţi-mă, când am venit primar nu era aşa ceva. Am schimbat învăţământul. Acum (…) ceea ce promit şi ceea ce vreau să fac, începând de la educaţie, care trebuie să fie punctul numărul 1, nu numai pentru Primăria Sectorului 5, ci pentru toată România, învăţământul în acest moment să-l ducem la standarde cele mai mari din lume. O să fim un exemplu şi pentru alte ţări din Europa şi pentru tot ceea ce vrem să facem pentru copiii noştri. Acesta este motivul pentru care mi-am depus candidatura. Am stat şi m-am gândit mult: să o depun, să n-o depun, cum se interpretează, ce se poate zice”, a afirmat Vanghelie.

El a susţinut că va reabilita 600 de blocuri din sector.

„Astăzi n-am să vorbesc nimic urât despre contracandidaţii mei, că nu e momentul. Vreau să vă mai explic decât câteva lucruri: am făcut 600 de blocuri din 1.200 de blocuri izolare termică, în opt ani de zile s-au făcut 40 de blocuri. Eu le promit oamenilor că în doi ani termin diferenţa de încă 600 de blocuri. Şi vă spun cu argumente. Am avut 120 de şantiere, când am băgat pe 500 de străzi şi pe 600 de blocuri schelele într-un an şi jumătate. Deci, din 700 de străzi am făcut 650 de străzi apă, canal şi asfalt. N-au putut să se termine în cele 50 de străzi şi vorbim de opt ani de zile”, a adăugat Vanghelie.

El a mai susţinut că în mandatul său a deschis magazine pe model economat.

„Nu am privatizat nimic Am deschis magazine pe model economat, dar de fapt supermarket, care aveau 10.000 de produse şi modelul era în felul următor ca sistem de marketing: cele 100 de produse fără adaos comercial aduceau clienţii pentru celelalte 9.900. Am făcut, cred că Parcul Sebastian a fost făcut de mine, era un câmp şi un maidan cu pământ. Astăzi se încearcă de a se reface ceva, dacă puteţi crede, cu o firmă din Turcia că românii nu mai fac parcuri, într-o formulă rapidă în campanie”, a mai susţinut Marian Vanghelie.

Fostul primar a mai spus că Sectorul 5 este distrus.

„Ne bucurăm că punem nişte colţuri cu iarbă şi nişte borduri şi restul nimic nu s-a întâmplat. Ne filmăm cu TikTok-ul şi ne înjurăm directorii din primărie ca şi cum ar fi sclavi pe plantaţie. Aşa ceva n-a existat în Primăria Sectorului 5. (…) Iar a ne muta de la Sectorul 4 la Sectorul 5, de la Sectorul 5 la Capitală şi dacă nu iese la Capitală, sunt sigur că peste patru ani o să candideze la Sectorul 2. Acesta este un mod de a nu-ţi asuma ceea ce ai făcut şi ceea ce eşti”, a mai spus Vanghelie.

El a mai susţinut că a primit mai multe propuneri să candideze la Primăria Capitalei.

„La mine au venit multe propuneri, inclusiv să candidez la Capitală, nu mă interesează. Vă spun că candidez doar pentru faptul că se poate schimba. Şi vă mai spun un lucru (…): liderii adevăraţi în lume care au făcut istorie şi care au reuşit să întemeieze state puternice nu au reuşit decât după ce au făcut puşcărie, au avut probleme sau diverse lucruri li s-au întâmplat. (…) Vă zic: toate problemele pe care le-am parcurs în ăştia 10 ani nu au făcut altceva decât m-au întărit”, a mai spus Vanghelie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

11 Comentarii

  1. Daca rușii lovesc infrastructura de cai ferate a ucrainenilor,americanii poate sa le dea și 1.000 de miliarde de dolari, tot vor pierde războiul. Johannis va fugi la mă-sa iar Simion va ajunge prezident. Trăiască prietenia intre popoare!

  2. Ferească Dumnezeu de asemenea indivizi, mint de nu îți vine să crezi pentru a fi aleși!

  3. “ un loc în care femeile şi copiii să beneficieze de tot ceea ce au nevoie, ”
    Câtă fățărnicie! Mi-e sila de vomez.

  4. Poate ca fata lui Vadim este condusa de intentii bune, insa mai intelept ar fi ptr ea sa se casatoareasca, sa aiba copii si sa nu mai umble dupa cai verzi pe ulitele Bucurestiului……[Rumburak]

  5. marin Si Vadim ce a fost ? Un securist impostor si perfid.S-a folosit de prostime jucand un rol.Rolul nationalistului de serviciu.

  6. piticul cracanat: Vadim era omul sisemului, insa nu al noii securimi. stii ca a castigat alegerile cand a fost in tur cu iliescu? si a refuzat pentru ca ii era frica pentru viata lui, prin perspectiva fetelor, mici atunci? a spus ca el nu ar putea accepta ce i se „traseaza” si probabil ar fi ajuns ori in puscarie ori ucis. PENTRU CA TOTI SUNT SANTAJATI! TOTI ACEEASI MIZERIE! dar Vadim era Vadim si a fost PATRIOT. SI AVEA CULTURA SI COLOANA VERTEBRALA, ASA CUM ERA EL. desi nu ma interesa ca si om politic, l-am respectat pentru cultura pe care o avea. in instanta, chemat ca martor, intr-un proces penal, nu s-a auzit musca 2 ore ca a vorbit Vadim! de obicei instanta pune intrebari, nu prea te lasa sa borbesti liber, da? eh, pe Vadim a fost o reala placee sa il auzi. sa auzi un ROMAN vorbind. Vadim a fost ROMAN. fetele lui, din pacate…

  7. va recomand ultima emisiune a lui MariusTuca/ValentinStan…de ieri…hai cenzura…inteleg de ce nu-l suportati…mai sunt romani…si mai sunt oameni destepti… si macar de atat sa ma bucur…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.