(VIDEO) Imagini apocaliptice în Beijing

Inundații catastrofale! În Beijing, a plouat torenţial, neîncetat, de vineri noapte, iar în unele suburbii maşinile au fost măturate de ape, în timp ce drumurile au fost transformate în râuri.

Cel puțin două persoane au murit.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

12 Comentarii

 1. …ei și indienii sunt cei mai mari poluatori-natura i-a iertat prea mult până acum…

 2. Trebuia să vină momentul ăsta,..,puțină curățenie nu strică niciodata!…

 3. Chinezii sa profite si sa fie fericiti ca inca au apa. Pentru ca peste 30- 40 de ani nu o sa aiba nimica din ea. Efectiv, valurile de caldura care vin o sa topeasca ghetari din Munti Himalaia, de unde vin toate apele riurilor din India si din China. In consecinta o sa se usuce riurile Ganges, Galben, Brahamaputra si alte si cu asta atit India cit China o sa fie kaput.

 4. In loc sa-si faca lucrarile necesare ca sa evite astfel de situatii, mancatorii de caini si lilieci il ajuta pe Putin sa omoare ucraineni si se pregatesc sa invadeze Taiwanul.
  De unde se vede ca mai exista cate o pedeapsa divina.

 5. cummmm maaai? auuu! cine? super tehnologizata, digitalizata china? cum asa? atata tehnologie, atatea constructii extraordinare, nemaipomenite, nemaiauzite…? wowo. acum vor spune ca sunt „schimbari climatice” :)) am auzit ca haarp, printre multe alte nenorociri, ar produce si haos meteo, cutremure si alte tzunamiuri…hai sa traiti bine mah! tocmai citeam ca in california a fost gasit un „laborator” clandestin care asambla fiole pentru pulverizat bacterii in diverse locuri, ceea ce au facut si securistii tradatori la noi. pentru a sadi frica,,,tineti minte cand ii chemau pe oameni la vot in 2020? si brusc s-au umplut spitalele de batrani OTRAVITI? ASTA AU FACUT JE G U RI LE ASTE!
  https://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/Un-laborator-COVID-chinez-Clandestin-descoperit-in-buricul-Californiei-VIDEO-183450
  nu este nici un virus – este bacterie – este arma biologica cu amalgam de bacterii – BACTERII modificate pentru a ucide! virus nu exista. virusul este inventia rockefeller pentru a forta „vaccinurile”, care au distrus miliarde de vieti: autism, boli autoimune, cancer, moarte. uitati-va la otrava anti-polio…horror in africa ce-au facut! si toate otravurile pe care le forteaza pe copii de la nastere. VOR SA NE UCIDA BHAI! CE NU PRICEPETI! SCLAVUL TREBUIE SA MUNCEASCA PANA CRAPA, FARA BENEFICII! satana christine la’garde : sunt prea multi batrani! ea fiind o mumie, da?
  https://ortodoxinfo.ro/2023/07/21/cine-plateste-virusul-sars-cov-2-a-fost-pulverizat-in-mod-repetat-in-toate-colturile-lumii/

 6. Ca la noi în Româinia. Unde cunosc: Sibiu, Timișoara, Cluj-Napoca, Târgu Mures. Unde acum 25 de ani în jurul orașelor era câmp arabil sau pășuni acum blocuri și “cartiere rezidențiale” Tot terenul arabil al satelor din vecinătatea orașelor, mii de hectare, cartiere rezidențiale, asfalt și curți dalate. În oraș de exemplu Sibiu străzile din zona de case în anul 2000 construcția ocupa 30% din proprietate, 70% era grădină cu pomi fructiferi, agrișe, coacăze, zarzavaturi, iarbă , flori, tufe ornamentale. Acum cei care au cumpărat pe aceeași proprietate 70% din suprafață casă cu etaj, 20% curte dalată, 10% gazon impecabili, copăcei ornamentali. Când varsă ploaia nu mai rămâne nimic în gradină, totul la canal cât duce, cât nu inundații.

 7. Nimic NOU sub SOARE,cu acest articol „comandat!”…sa vedeti INUNDATIILE din Europa din primavara 2023 !.APOCALIPSA pe pamant,dar se pare ca ati uitat!…sau va prefaceti!?.

 8. Zici ca a dat cineva drumul la un robinet urias.
  La urma urmei, cin stie ce poate tehnologia modificarii climei? O arma moderna ca oricare alta…
  Cu mentiunea ca pekinezii si-au distrus mediul sapand si dinamitand pentru barajul de pe Yangtze, prezentat bombastic ca o mare realizare a poporului muncitor. Cum partidul comunist nu greseste, rezulta ca inundatiile nu exista.

 9. Mi-au zis niște prieteni ca seamănă cu Tulcea după ploile de ieri.
  Poate ne confirmă RumburKaK, STRATEGUL din Statul Major al Gărzilor Patriotice Tulcene…WOW !?

 10. MULTA Carcudeala pe Forum, cu Accente GRELE de Pro-FETZI Indarjiti, prin Adapare la JgeabuRI …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.