(VIDEO) Imagini rare în Dubai

Locuitorii din Dubai au avut parte de zăpadă, iar imaginile surprinse cu acest fenomen inedit au devenit virale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. Confirma disputele legate de incalzirea globala, nu- asa?

  2. Ala cu monstru de mașină roșie avea antigel la motor și lichid de parbriz de iarnă? Nu mă mir că se mută arabi și Siri-Lankezi în România că așa zăpade nu a mai fost de mult.

  3. Pe-acolo nu se petrecea în acest timp vreun summit al desteptilor referitor la încălzirea globală? 🤣😅Ăstora cu schimbul climatic le plac summiturile prin Dubaiuri sau Davosuri din contul fraierilor.. Prin suburbiile europene tot sunt din ăsteia care pun botul la diferite păcăleli globaliste saracindu-si popoarele..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.