(VIDEO) Încă un elicopter Black Hawk pentru situații de urgență

Al cincilea elicopter Sikorsky S-70M Black Hawk, destinat managementului situaţiilor de urgenţă, a venit să completeze parcul aviatic al Inspectoratul General de Aviație al MAI

Primele patru aeronave de acest fel au ajuns la sediul IGAv în data de 24 noiembrie.

„Grație eforturilor specialiștilor DSU, IGSU și IGAv, componenta aviatică a MAI a fost întărită cu echipamente performante, de ultimă generație care vor veni în sprijinul cetățenilor pentru acordarea de servicii medicale, salvări din diferite medii, stingere a incendiilor și alte situații de urgență, la cele mai înalte standarde. Finanțarea noilor elicoptere a fost asigurată prin fonduri externe nerambursabile, iar în perioada următoare vor ajunge în România și ultimele două aeronave Black Hawk, unul pentru operațiuni de salvare, și celălalt pentru întărirea capacității Poliției Române de monitorizare și gestionare a traficului rutier”, a precizat DSU.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. Cred că, dacă vrem să avem și o armată dotată, ar trebui să-l punem pe Arafat ministru la MApN. Dacă vrem spitale, îl punem la sănătate și tot așa.

  2. Al cincilea elicopter ??????????
    -si vorbea Dan Diaconescu de „ambulantzele negre”!

  3. Degeaba. Tot nimic nu invatam. In anii ’90 cand polonezii chemau mari firme sa-si retehnologizeze industria noi urlam in strada ca „nu ne vindem tara”.
    Vad ca iar e la moda astazi cu „marii patrioti” care tot lupta cu Oculta asta care vrea sa ne fure tarisoara.
    Prostia se plateste fratilor si nu vrem sa ne dezmeticim deloc. Fabrica de munitie de la Dragasani am dat-o pe nimic „marelui patriot” Becali care in 10 ani a investit nimic.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.