(VIDEO) Inedit: Un zimbru a ajuns la mănăstire

Un zimbru a intrat în curtea Mănăstirii Neamț, iar imaginile au fost postate pe Facebook de starețul lăcaşului de cult, Benedict Sauciuc.

Imaginile cu zimbrul care s-a plimbat prin curtea mănăstirii, fără să fie deranjat de prezența oamenilor, au devenit virale.

fbl

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

5 Comentarii

  1. Trebuia sa-i fi dat si lui macar o strachina cu coliva ptr ca era bland.

  2. Nu a avut radar să ajungă la (editat) de popă din Constanța pentru o îmbrățișare😉😉?

  3. fugi mah! acus te ucide un „vanator” cu arma cu luneta dupa ce te baga in tarc!

  4. Frumoasă mănăstire! Și zimbrul la fel. M-au dus cu gândul la Ștefan cel Mare.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.